حجتالاسلام آقا تهرانی در مسجد اهلبیت قم
شاخص انقلاب ولایت فقیه است
حجتالاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی در سلسله نشستهای بصیرت در مسجد اهلبیت قم با اشاره به مسایل دنیوی گفت: نباید بنده دنیا شد زیرا انسان را به تباهی خواهد کشاند.
وی تصریح کرد: تمام دوستان ما كه اشتباه رفتند به چیزی مثل دستهای، حزبی و گروهی وابستگی پیدا كردند كه این وابستگی موجب شد راه را اشتباه بروند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به شاخص ها گفت: نباید شاخص ها را فراموش یا اینکه آنها را به اشتباه انتخاب کرد.
آقاتهرانی اذعان داشت: شاخص انقلاب ما ولایت فقیه است که باید توجه داشته و مردم نیز به حمد الهی محکم پای رکاب ولایت ایستاده اند.
وی با اشاره به حرکت مصر گفت: در مصر عدم وجود یک رهبر مشکل آفرین شده و اگر در این کشور نیز یک سید حسن نصرالله بود امروز حرکت مردمی مصر به پیروزی می گرایید.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید همیشه مطیع امر مقام عظمای ولایت باشیم تا بتوانیم موفق در کارها بوده و کشور و نظامی اسلامی داشته باشیم.
آقاتهرانی با اشاره به برخی ریزش ابراز داشت: تصور نمی شد تا افرادی ریزش داشته باشند، اما مشاهده شد که وضعیت آنها به چه منوال شد که باید ما مراقب بوده و مانند آنها گرفتار نشویم.
برخي سوابق سوابق مشاور فراري موسوی
اردشیر امیر ارجمندی مسئول حقوقی ستاد موسوی در سال 88 بود که به اروپا نزد برادرش منصور امیرارجمندی گریخته است.
وی پیش از این به یک سرویس اروپایی وصل بوده که با توجه به وسایل جاسوسی کشف شده از وی این اطلاعات را به خارج کشور منتقل میکرده است .
امیر ارجمندی مدتی در استراسبورگ فرانسه و بعد پاریس مستقر شد. مادر و برادر این شخص از اعضا و سمپاتهای منافقین بوده و خود وی نیز اخیرا به دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی وصل شده است.
حضور گسترده مردم در راهپيمايي 22 بهمن ؛حمايت از خيزشهاي ملل مسلمان
خبرگزاري فارس: جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با صدور بيانيهاي از مردم مسلمان و انقلابي كشورمان خواست تا با حضور گسترده در راهپيمايي 22 بهمن امسال، از خيزش ها و بيداري اسلامي كشورهاي منطقه اعلام حمايت كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، اعضاي اين جمعيت با صدور اطلاعيهاي اعلام كردند كه جهت پاسداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي و حمايت از خيزشها و بيداري اسلامي كشورهاي منطقه، همراه با خيل عظيم امت حزبالله، روز جمعه در راهپيمايي پرشكوه يومالله 22 بهمن شركت خواهند كرد.
در اطلاعيه جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي آمده است:
انقلاب اسلامي ايران حقيقتي برخاسته از يك سنت الهي است. ميليونها مردم خداجوي و شيفته ارزشهاي انقلاب اسلامي، همه ساله در 22 بهمن در سراسر كشور، همچون رودي خروشان به خيابانها ميآيند و شكوه انقلاب اسلامي را جشن ميگيرند و با آرمانهاي امام(ره) و رهبر تجديد ميثاق ميكنند. پيام روشن اين حضور گسترده مردم اين است كه انقلاب اسلامي بر عمق ايمانهاي آحاد مردمي استوار است، مردم همچنان مصمم به صيانت و استمرار آرمان و راه امام راحل و شهداي گرانقدر اسلامي در پرتو هدايتهاي الهي رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامي هستند.
اكنون در آستانه روز باشكوه 22 بهمن، بر اين باوريم كه انقلاب اسلامي ايران نهالي پربار و پرثمر است كه هر چه از عمر پربركت آن گذشته است ثمرات آن بيشتر شده است. بسياري از انقلابهاي جهان با اين پديده مواجه هستند كه ابتداي انقلاب با حمايت پرشور مردم مواجه ميگردند و با گذر عمر اين حمايت و پشتيباني كاسته ميشود. اما انقلاب اسلامي ايران، انقلاب بينظير است. انقلاب اسلامي ايران با ايجاد حكومت اسلامي با توجه به عنصر نوانديشي ديني توانست دين مبين اسلام را با مقتضات زمان و مكان همراستا سازد و الگويي نوين از حكومت ديني را ارايه دهد كه خود الهام بخش دولتها و ملتهاي دنياي اسلام بوده است. به طوري كه پژواك شعارهاي انقلاب ايران از لسان ديگر ملتهاي مسلمان منطقه هر روز پرشورتر به گوش ميرسد. شعار استكبارستيزي، عدالتخواهي، ظلمستيزي و اسلام خواهي هم اكنون از دهان ملتهاي مصر، تونس، يمن و اردن قابل شناسايي است.
جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي روز جمعه همچون قطرهاي در اقيانوس بيكران ملت شريف ايران به منظور پاسداشت خون شهداي انقلاب اسلامي، دستاوردهاي اين انقلاب عظيم و تجديد ميثاق با آرمانهاي والاي امام راحل، شهداي گرانقدر و مقام معظم ر هبري، همراه با خيل عظيم ملت شهيدپور و انقلابي ايران اسلامي در راهپيمايي پرشكوه 22 بهمن شركت خواهد كرد و حمايت خود را از خيزشها و بيداري اسلامي كشورهاي منطقه اعلام خواهد كرد.
مسلمانان جهان در شب 22 بهمن اللهاکبر میگویند

به گزارش کلمه ، اتحادیه دانشجویان مسلمان جهان از همه مسلمانان دنیا خواسته است تا روز پنجشنبه (21 بهمن) راس ساعت 17:30 به وقت گرینویچ، همزمان با اللهاکبر ایرانیان به مناسبت 22 بهمن و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با آمدن بر پشتبامها و سر دادن فریاد اللهاکبر حمایت جهانی خود را از مردم مصر، تونس، اردن و یمن اعلام کنند.
بر اساس گزارش پرس تیوی، تظاهراتهای دموکراسیخواهانه مردم کشورهای عربی ابتدا از تونس آغاز شد که منجر به پیروزی انقلاب مردمی در این کشور و پایان حکومت دیکتاتوری 23 ساله زینالعابدین بن علی، رئیس جمهوری پیشین تونس و فرار وی به عربستان سعودی شد.
مردم مصر نیز با الهام از انقلاب مردمی تونس از 4 بهمن تا کنون با آمدن به خیابانها تظاهراتهای گستردهای را علیه رژیم حسنی مبارک برگزار کردهاند.
مردم مصر خواهان کنارهگیری حسنی مبارک از قدرت پس از 30 سال حکمرانی بر این کشور هستند.
این در حالی است که قیامهای گسترده مردمی در مصر روز چهارشنبه (20 بهمن) وارد شانزدهمین روز خود شد.
این اعتراضات در حالی به شانزدهمین روز خود رسیده است که دولت در تلاش برای حفظ قدرت، اصلاح در قانون اساسی و افزایش حقوق کارمندان را وعده داده است.
با این حال، معترضان سوگند یاد کردهاند تا زمانی که مبارک از قدرت کنارهگیری نکند، خیابانها را ترک نکنند.
گزارشها حاکی از آن است که هزاران تن از معترضان همچنان در میدان آزادی قاهره تجمع کردهاند.
صدها تن از مردم اردن نیز در حمایت از قیام مردمی مصر علیه رژیم حسنی مبارک، در خیابانهای امان، پایتخت آن کشور، تظاهرات برگزار کردند.
عبدالله دوم، شاه اردن، پس از سه هفته تظاهراتهای دموکراسیخواهانه مردمی این کشور، روز پنجشنبه (14 بهمن) سمیر الرافعی را از سمت خود برکنار و معروف بخیت را به عنوان نخست وزیر جدید اردن منصوب کرد.
دهها هزار تن از مردم یمن نیز تخت تاثیر جنبشهای آزادیخواهانه مردم مصر و تونس با برگزاری تظاهرات گستردهخواهان برکناری علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری یمن و پایان حکومت 30 ساله او شدند.
این تظاهراتها پس از تصویب قانون ریاست جمهوری مادامالعمر علی عبدالله صالح برگزار شد. اعتراضات مردم یمن بدون همچنان ادامه دارد.
آخرین سوال کاخ سفید از سالیوان در سال 57

کلمه: با تلاش برخی از دوستان بختیار و نیز نزدیکان مهندس بازرگان، بنا شد جلسهای با حضور بازرگان، بختیار و قرهباغی تشکیل گردد. عباس امیرانتظام درباره این جلسه میگوید: قبل از جلسه، بختیار به من تلفن زد و گفت استعفای خود را در جلسه تسلیم خواهد کرد. لیکن بختیار در جلسه حاضر نشد و تنها استعفا نامه خود را برای جلسه فرستاد. واحدهای نظامی چند شهر، از جمله لشگر زرهی قزوین، به سوی تهران روانه شدند. مردم، جاده تهران ـ کرج را به منظور جلوگیری از ورود واحدهای نظامی، مسدود کردند. نبرد شدید مردم با نیروی گارد در خیابانهای تهران شدت بیشتری پیدا کرد.
در پی درگیریهای اخیر، پزشکی قانونی مملو از شهدایی است که در چند روز اخیر کشته و شناسایی نشدهاند. تسلیحات ارتش، زندان اوین، ساواک سلطنتآباد، مجلسین سنا و شورا، رادیو و تلویزیون، نخست وزیری، ژاندارمری و شهربانی، به دست مردم تصرف شد. نصیری، رئیس ساواک، سالار جاف، قاتل مردم کردستان و سپهبد رحیمی، توسط مردم بازداشت شدند. همچنین سپهبد بدرهای، فرمانده نیروی زمینی، محمد امین و بیگلری، جانشین فرماندهان گارد، به هلاکت رسیدند. فرماندهان نیروهای سه گانه ارتش با حضور در خدمت امام خمینی، استعفای خود را تقدم کردند. با مراجعه به منزل حضرت امام، گروههای مسلح پشتیبانی خود را از امام اعلام کردند.
حضرت امام به دنبال سقوط نهادهای اصلی رژیم شاه و عقبنشینی ارتش از مردم خواستند که آرامش و نظم را مجدداً برقرار کنند. رئیس ستاد کل ارتش از جمله مواردی که موجب شد ارتش اعلام بیطرفی کند، اینها بود: رییس ستاد شهربانی به کلانتریها گفته بود مقاومت نکنند؛ در حالیکه این خلاف دستور بود. اعزام نیروهای زبده کمکی برای افسران محاصره شده در مسلسلسازی به جهت تمرد آنها بینتیجه ماند. سربازان به طور دسته جمعی فرار میکردند و بدون اجازه به پادگانها برمی گشتند. نیروهای زرهی به علت سد شدن راه آنها توسط مردم و تیر خوردن سرلشکر ریاحی، موفق به کار نشدند. نیروی هوایی به علت پیوستن افسران و همافران به مردم، قدرت انجام پرواز نداشت. بینظمی عمومی، نافرمانی و اعلام همبستگی افسران عالی رتبه با کمیته امام خمینی همهگیر شده بود.
انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی، نظام دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی را سرنگون کرد. امام خمینی طی پیام دیگری خطاب به مردم گفتند: توجه داشته باشید که انقلاب ما از نظر پیروزی بر دشمن هنوز به پایان نرسیده است. دشمن از انواع وسایل و دسایس بهرهمند است و توطئهها در کمین است. تنها هوشیاری و انضباط انقلابی و اطاعت از فرمانهای رهبری و دولت موقت اسلامی است که توطئهها را نقش بر آب میسازد ... با دولت موقت اسلامی همکاری نمایید تا با حول و قوه الهی هر چه زودتر با همکاری یکدیگر ایران اسلامی آباد و آزاد را مورد غبطه جهانیان بسازیم.
مهندس بازرگان طی یک نطق تلویزیونی، ضمن تشکر از آحاد مختلف مردم و خصوصاً از اعلام بیطرفی ارتش در مسائل سیاسی گفت: تیمسار قرهباغی در ملاقات حضوری، همکاری خود را با دولت موقت اینجانب اظهار نموده است. از سوی حضرات آیات مرعشی نجفی و شیرازی، اعلامیههای جداگانهای خطاب به ملت ایران منتشر گردید و پیروزی انقلاب اسلامی تبریک گفته شد. پس از سقوط رژیم سلطنتی، همافران نیروی هوایی که در حرکت نظامی مردم نقش مهمی داشتند، از همکاری و مدد رسانی به موقع مردم تشکر کردند.
به مناسبت سقوط رژیم شاه، از سوی یاسر عرفات پیام تبریکی خطاب به حضرت امام فرستاده شد. آیتالله خویی با ارسال تلگرافی برای حضرت امام، ورود ایشان را به ایران تبریک گفت. در همه شهرها و بخشهای کشور، مردم با رهبری روحانیان مبارز محلی، مراکز اداری و دولتی مانند شهربانی، ساواک، استانداری، فرمانداری و غیره را به تصرف خود در میآورند و کمیتههای مسلح انقلابی تشکیل میدهند. وقایع انقلاب آن قدر سریع بود که حتی مقامات امریکایی در آخرین روزها نمیدانستند انقلاب پیروز شده است. اتاق عملیات کاخ سفید از طرف برژینسکی، تلفنی از سالیوان میپرسید: آیا هنوز امکان کودتا وجود دارد؟
قاب نبنديد... انقلاب است هنوز (يادداشت روز كيهان)
شاهد و سند اگر مي خواهيد، گفت وگوي اخير ديويد اوئن با تلويزيون دولتي انگليس. او كه وزيرخارجه انگلستان در روزگار وقوع انقلاب اسلامي بود ناچار مي شود بر استواري و ظفرمندي توام با مظلوميت ملت ايران شهادت دهد. بخوانيد: «از تابستان 1978 ظرف يك سال تقريبا همه در ايران درباره بيزاري از شاه يكصدا شدند... ممكن است بسياري از ايرانيان فكر كنند سازمان اطلاعاتي مخفي MI6 از حد اعلاي قدرت برخوردار است چون به كمك سازمان سيا مصدق را برانداختيم... [در انقلاب اسلامي] دير شده بود، نمي شد شاه را از آن ورطه نجات داد. ما چاره-اي نداشتيم جز آن كه تحولي را كه رخ مي داد بپذيريم. ما تا ماه نوامبر 1978 هنوز اميد داشتيم كه بتوان جريان انقلاب را متوقف كرد. من در سپتامبر همان سال در تلويزيون كوشيدم مردم را متقاعد كنم كه انقلاب راه حل نيست. انقلاب واكنشي بود كه مي شد انتظارش را داشت... آيا ما بايد از شاه دست بر مي داشتيم؟ به عقيده من به هيچ وجه نمي شد چنين انتظاري داشت. هيچ يك از ما چنين نكرديم، نه آمريكا، نه فرانسه، نه آلمان. من از گفته هاي آن روزم بر نمي گردم... در عين حال اين هم درست است كه ما اشتباهات بزرگي مرتكب شديم. ما حاضريم به اشتباهاتمان اعتراف كنيم... چنان كه مي دانيد ايران يك قدرت منطقه اي است. ايراني ها توانستند با دليري بسيار و با از خودگذشتگي در برابر حمله هاي عراق ايستادگي كنند. ايراني ها اين كار را به تنهايي و با تكيه بر خودشان انجام دادند. جهان غرب آن زمان به گونه اي عمل كرد كه در خور تقبيح است. ما عملا ايران را به حال خود گذاشتيم تا از خود دفاع كند و اميد داشتيم كه در آن ميان شور و غيرت انقلابي اسلامي رو به زوال رود. اين كار غلط بود. ايران هدف تجاوز قرار گرفته بود و سازمان ملل در خصوص تجاوز قواعد مشخصي دارد. به همان گونه كه ما در برابر تجاوز عراق به كويت در سال 1991 چنان كه بايد و شايد واكنش نشان داديم، مي بايستي در سال 1982 هم وارد عمل مي شديم تا از تجاوز عراق به ايران مانع شويم. براي ما مايه شرمساري است كه چنين نكرديم. اين ماجرايي بسيار بسيار ناپسند است». او البته وقتي به ستم هاي متاخر و امروزي تر غرب در حق ملت ايران مي رسدكه هنوز پرونده گشوده اي دارد، ترجيح مي دهد سكوت كند.
اين عزت و ظفر از كجا آمد كه امروز وزير يك دولت حامي ديكتاتورهايي چون محمدرضا پهلوي و صدام حسين مجبور است بر عظمت شاهكارهاي ملت ايران گواهي دهد؟ دشمنان ملت ايران كجاها زانوي ماتم در بغل گرفتند و فسردند و در چه مقاطعي روحيه و جرئت يافتند كه مي توان كاري كرد و ضربه اي زد؟ اگر تمام مقاطع ياس و جرئت دشمنان را يكجا گرد آوريم و بخواهيم قاعده و فرمول استخراج كنيم، آن قاعده همانا وفاي به عهد ملت ايران يا پيمان شكني و عقبگرد طوايفي از نخبگان و خواص خواهد بود. هر جا حلقه هايي از خواص پيدا شدند كه خواسته يا ناخواسته، رشته ها را پنبه كردند و نقض غرض انقلاب نمودند، دشمن براي شبيخون جان گرفت. خداوند در سوره نحل از مومنان مي خواهد كه به عهد خويش وفا كنند و پيمان هاي خود را پس از آن كه محكم ساختند، نشكنند. سپس ماجراي زن سبك مغز قريش را يادآور مي شود كه ساعتي مي رشت و ساعتي ديگر، رشته ها را مي گشود. «رابطه »كسي است كه با كنيزان خود مي نشست و تا ظهر پشم مي تابيد اما بعدازظهر دستور مي داد همه رشته ها را واتابند و بگشايند! او به همين دليل به «حمقاء» معروف شد.
خداوند با اشاره به اين ماجرا به مومنان هشدار مي دهد «ولاتكونوا كالتي نقضت غزلها من بعد قوه انكاثا... و همانند آن زن نباشيد كه پشم هاي تابيده را پس از استحكام، وا مي تابيد! سوگند و پيمان خود را وسيله خيانت و فساد قرار مي دهيد به خاطر اينكه گروهي [دشمن] جمعيتشان از گروه ديگر [مومنان] بيشتر است. يقينا خداوند شما را با همين آزمايش مي كند... سوگندها و پيمان هايتان را وسيله فساد و خيانت قرار ندهيد كه بعد از ثبات قدم بلغزيد و آثار سوء آن را به خاطر بازداشتن مردم از راه خدا بچشيد» (آيات 29 و 49 سوره نحل). اگر متن حركت رو به تعالي انقلاب اسلامي و ملت ايران، پايبندي به عهد و ثبات قدم بود، برخي حواشي از عقبگرد و ارتجاع حكايت مي كرد كه نامي جز حماقت و بي وفايي بر آن نمي شد گذاشت. دو گروه، يكي با دشمن ساخته و ديگري در خود گرفتار و مهياي بازي در زمين دشمن، به هم رسيدند تا رشته هاي انقلاب را پنبه كنند. سست عنصراني پيدا شدند كه «ربنا الله» گفتند اما «استقامت» نتوانستند و به كجي هاي فتنه و انحراف تن دادند.
آنها به چشم آمدند چون خلاف متن حركت ملت و انقلاب اسلامي راه پيمودند و اسباب مزاحمت و هزينه را براي كشور فراهم كردند. به چشم آمدند و انگشت ها به سوي آنان نشانه رفت، نه به خاطر كرامتشان بلكه از آن جهت كه خواسته و ناخواسته، زمينه انقلاب در انقلاب (ارتجاع) را- در همان نقشه موردنظر آمريكا و اسرائيل و انگليس- فراهم كردند. اگر انسان بي خرد در بزرگراهي كه همه با شتاب رو به جلو حركت مي كنند، دنده عقب بگيرد يا دور بزند و خلاف جهت حركت كند، به چشم نمي آيد؟ آيا اين نشانه بزرگي اوست كه باعث تصادم و خسارت يا دست كم كندي حركت شود؟ آنها كه در بزرگراه انقلاب چنين كردند، رگ و ريشه حيات سياسي خويش را زدند اما برخلاف ماجراي بزرگراه، اين خودزني به افتادن برگ و شاخه خشكي مي ماند كه درخت بالنده را از شر خود خلاص مي كند و باعث رشد مضاعف مي شود. همين فتنه 88 مگر كم بركتي براي كشور و انقلاب داشت؟ جراحي غده سازمان يافته و عود كرده نفاق كه 52سال تمام در زواياي نظام ريشه دوانده و به هم پوشاني كامل با دشمنان رسيده بود، مگر موفقيت كوچكي بود؟ امت امام خميني و امام خامنه اي در اين مسير پرفراز و نشيب 23ساله كاري كرد كارستان، چندان كه فقط از تبار سلمان فارسي برمي آمد، مردي تربيت شده مكتب پيامبر(ص) كه مي گفت «تهلك هذه الامه بنقض مواثيقها. اين امت با نقض ميثاق ها هلاك مي شوند.» امت تنيده در امامت، در فقدان امام(ره) چنان كرد كه رسم مردان صادق بر سر پيمان بود.
با تو آن عهد كه بستيم خدا مي داند- بي تو پيمان نشكستيم خدا مي داند
با تو هر بندگره گير گشوديم ز دست- بي تو از پا ننشستيم خدا مي داند
با تو در ميكده خورديم مي از جام ولا- بي تو با ياد تو مستيم خدا مي داند
حالي اي روح خدا لطف خدا ياور ماست- پرتو روي نبي پور علي رهبر ماست
آن روز كه صحابه رسول خدا(ص) در خانه خدا نشسته بودند و از حسب و نسب و تبار و طايفه خويش مي گفتند و فخر مي فروختند، تنها سلمان فارسي بود كه سخن به شايستگي و ادب و از سر قدرشناسي و فروتني گفت؛ ديگران را نخوت و غرور و تعصب و حميت جاهلي به ريسمان كشيده بود. گفتند سلمان! حالا تو خود را معرفي كن! عباراتي گفت كه حديت نفس امروز ملت ايران در قبال انقلاب اسلامي و فرزند رسول خدا خميني عزيز است. گفت «من سلمانم فرزند عبداله. برده و بنده بودم، خداوند به بركت محمد(ص) آزادم كرد. گمشده و گمراه بودم، خداوند به بركت محمد(ص) هدايتم كرد. و فقير بودم، خداوند به بركت محمد(ص) توانگرم ساخت.»
اين شناخت عميق و از سر فروتني بود كه «سلمان منا اهل اهل بيت» را عاقبت به خير كرد. اما زبير چرا فرجام نيكويي نيافت؟ او هم كه «منا اهل البيت» بود به شهادت اميرمؤمنان(ع). او نيز مانند سلمان جزو معدود صحابه اي بود كه روز شوم سقيفه پاي ولايت علي ايستاد. با اين وجود چرا او عاقبت به خير نشد و نظام امت- امامت را به چالشي انداخت كه آن چالش، زخمي عميق در تاريخ شد؟ پيمان شكست مردي كه با اصرار خويش دست بيعت به علي داده بود. غرور و عصبيت و جاه طلبي و امتيازخواهي، او را در برابر جبهه اي نرم كرد كه تا ديروز به درستي دشمنشان مي شمرد. زبير به اردوگاهي پيوست كه روزي با همانان بر سر رويارويي ايمان و كفر مي جنگيد و با كساني هم جبهه شد كه همين چند ماه پيش عليه اشرافيگري و تبعيض طلبي و باندبازي و زراندوزي آنها شوريده بود. آن روز كه سيف الاسلام به اردوگاه كفر و نفاق و اشرافيت پيوست، به اصرار، جامه دوستي اهل بيت را از تن به در آورده و سپر بلاي دشمنان قسم خورده اي چون مروان و وليد شده بود.او و طلحه رشته هاي 35-03 ساله را يكجا پنبه كردند. تمام آبرو و اعتبار 04ساله را يكجا جمع كردند و در برابر نگاه كنجكاو مردمان، به آتش كشيدند. چه دير به فكر افتادي جناب طلحه! تير مروان- دست يهوديه- كه بر پيكرت نشست و تاب از تو ستاند چه سود اگر مويه كني كه «خون هيچ بزرگي مانند من به هدر نريخت.»
براي ملت ايران تلخ بود مشاهده بي وفايي و كژتابي آن چند رجل سياسي كه تمام نام و اعتبار خود را بدهكار انقلاب بودند اما آبروي خويش را هيزم آتش فتنه دشمن كردند. با اين همه ايران، كوفه روزگار امام علي و حسنين عليهم السلام نبود. و در گوش روزگار جاودانه شد طنين حماسه اي كه امت امام خامنه اي در 9دي و 22بهمن 88 سرود. به فضل خدا دور نيست روزي كه طنين سرود وفا و عاشقي، قاب و قالب صداي آمريكا و بي بي سي را بشكند.
ايران كه كوفه نيست، مگر مرده ايم ما؟
ما عهد بسته ايم، قسم خورده ايم ما
روز نخست چون دم رندي زديم و عشق
راهي به جز ولاي تو نسپرده ايم ما
ما با امام، عهد وفاي تو بسته ايم
با او بگو كه عهد تو چون برده ايم ما
بر ما بسي كمان ملامت كشيده اند
اين فخر ماست، تيري اگر خورده ايم ما
گر سنگ هاي كينه اين نابرادران
و، بار جور اجنبيان، گرده ايم ما
امروز نيست دشنه و دشناممان نصيب
از طعنه رقيب نيازرده ايم ما
دست تو باد بر سر ما باقي اي خدا
دست دعا نگر كه برآورده ايم ما
فردا كه سي وسومين فجر انقلاب بدمد، امواج خروشان انقلاب ماست كه قاب و قالب تنگ ابرسانسورچي ها را خواهد شكست. اين هنر نوين انقلاب ماست. اكنون گوشه اي از تصوير بي قاب و قالب شكن انقلاب ما در لبنان و فلسطين و مصر و اردن افتاده است. و جهان اندك اندك باور مي كند كه قاب VOA و BBC و CNN وSKY NEWS و FOX NEWS چه قدر تنگ است.
رسانه هاي غرب قاب و كادر نبندند براي انقلاب ما... هنوز انقلاب است، انقلاب قاب و قالب شكن.
محمد ايماني
گفت: يك سايت ضدانقلابي وابسته به منوشه امير خطاب به مردم مصر نوشته است، اگر مبارك برود، حكومت اسلامي برقرار مي شود و ديگر از «زن و شراب» خبري نيست!
گفتم: حالا انگار مردم مصر منتظر نشسته اند تا اين ضدانقلاب حامي فتنه براي آنها تكليف تعيين كند!
گفت: حيوونكي ها، مي خواهند بگويند كه ما هم هستيم!!
گفتم: خدا اين سران فتنه و حاميانشان را از اين ستون نگيرد!
گفت: كدام ستون؟ ستون گفت و شنود؟!
گفتم: آره! براي اين كه اگر اينها نباشند، قحطي جوك مي شود!
![]() |
راهپیمایی باشکوه سبزها در اینترنت!
|
![]() |
توهم بیشمار بود در فضای اینترنتی از سوی سبزها در حالی صورت می گیرد که در دنیای مجاز هر فرد می تواند با ده ها اسم مختلف فعالیت کند. همین امر باعث شده که سران فتنه هم گول آمار و ارقام سایبری را بخورند اما در مقام عمل و دنیای واقع، در مقابل تعداد اندک هواداران خود فرار را بر قرار ترجیح دهند...
اقدام درخواست مجوز برای راهپیمایی از سوی فتنه گران در حالی صورت می گیرد که طبق نظرسنجی یک موسسه تحقیقات بینالمللی که برای وزارت امور خارجه آمریکا فعالیت میکند، حدود 97 درصد مردم ایران، فرقه سبز را یک جریان منحرف وابسته به غرب عنوان کردهاند که قصد آنها ضربه زدن به کشور است. این تحقیق که برای دستگاه دیپلماسی آمریکا صورت گرفته است، میافزاید که بیش از 90 درصد مردم ایران سران فتنه را نه تنها منحرف بلکه مستوجب مجازات میدانند و معتقدند که دستگاه قضایی باید با محاکمه این افراد، به جرم آنها رسیدگی کند.
از سویی دیگر گویا این حضرات از یاد برده اند که با افتضاحاتی که در طول سال جاری به بار آورده اند دیگر حتی طرفداران اندک خود را از دست داده و تنها تبدیل به یک «جنبش اینترنتی» شده اند که کارشان شده در سایت ها و وبلاگ ها پرسه زدن و علیه جمهوری اسلامی شعار دادن. توهم بیشمار بود در فضای اینترنتی از سوی سبزها در حالی صورت می گیرد که در دنیای مجاز هر فرد می تواند با ده ها اسم مختلف فعالیت کند. همین امر باعث شده که سران فتنه هم گول آمار و ارقام سایبری را بخورند اما در مقام عمل و دنیای واقع، در مقابل تعداد اندک هواداران خود فرار را بر قرار ترجیح دهند.
به موضوعات بالا اضافه کنید این مسأله را که اکثر قریب به اتفاق مدیران و کاربران این سایت های ضد انقلاب اصلا در ایران نیستند و هیچ خبری از دنیای کنونی ایران ندارند. این موضوع حتی در نوشته های این سایت ها نیز بیان شده است. برای مثال علی افشاری، اصلاح طلب فراری به خارج از کشور با اعتراف به این که جنبش سبز در طول یک سال گذشته، مرده ای بیش نبود می نویسد: «هنوز معلوم نیست تحرکات در فصای سایبر چه میزان بازتاب دهنده نظر شبکه های فیزیکی و نیروهای اجتماعی است. ولی قطعا نمی توان فیس بوک، توئیتر و بالاترین را نماینده جامعه ایران و خیابان های تهران دانست و تفاوت ها را باید لحاظ کرد. سایت خوئنویس نیز در مطلبی به همین موضوع اشاره کرده و نوشت: «این روزها فضای جامعه مجازی تقریبا فقط به ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ میاندیشد و حوادث مربوط به قیام مصر تقریبا به بادفراموشی سپرده شدهاند. روزی که تصادفا و یا شاید هم به طور غیر تصادفی با روز عشاق (والنتاین) نیز مصادف شده است. فضای مجازی آکنده شده است از مطالب گوناگون درباره این روز. ولی پرسشی که برای من بیپاسخ مانده است این است که جامعه واقعی ما یعنی مردم واقعی کوچه و خیابانهای تهران تا چه اندازه برای این روز آماده هستند؟ بر روی عبارت جامعه واقعی تاکید میکنم برای اینکه تفاوتهای جامعه واقعی و مجازی را به آشکار میتوان مشاهده نمود. جامعه مجازی با اسامی اکثر مستعار (مانند نگارنده) هزاران فرسنگ به دور از ایران (بازهم مانند نگارنده) و به دور از ترس از دستگیری و بازداشت پشت کامپیوتر مینشیند و مینویسد و البته خوب هم مینویسد ولی اینکه بتوان افراد واقعی جامعه واقعی با اسامی و هویتهای واقعی و با ترسهای واقعی رانیز به خود آورد و به خیابان کشاند این کاری است کارستان.» |
![]() |
![]() |
![]() |
فردا همه خواهند آمد
|
![]() |
فردا همه خواهند آمد
امسال هم مانند سال پيش، 22 بهمن حال و هواي ديگري دارد. پارسال فتنه گران خط و نشان كشيده بودند كه مي آئيم و چنين و چنان مي كنيم. يك شيرين عقلي هم از آن طرف آب استراتژي «درازگوش تروا» را مطرح كرد.
و شد آنچه كه ديديد و ديدند. تا چشم كار مي كرد امواج پرشور و حرارت مردمي بود كه در سرماي بهمن ماه آمده بودند تا يك بار ديگر از دريچه تنگ رسانه هاي بزرگ غربي، صدا و تصويرشان را به گوش و چشم دنيا برسانند و بگويند؛ «ما تا آخر ايستاده ايم.» 22 بهمن سال گذشته تجلي بيزاري و فردا روز بيداري است. پارسال مردم از خائنان و فتنه گران اعلام بيزاري كردند و امسال بيداري دنياي اسلام را جشن خواهند گرفت. فردا غريو «الله اكبر» در ميدان آزادي تهران طنين انداز مي شود تا برادران و خواهرانمان در ميدان «التحرير» قاهره بدانند تنها نيستند و «الله اكبر» چون رشته اي محكم و الهي، سينه هاي سوزان و مشت هاي خروشان را از دامنه البرز تا كرانه نيل به هم پيوند خواهد داد. 32 سال پيش فرعون ايران در خروش امواج سهمگين خشم مردم به هلاكت رسيد و امروز فرعون مصر در آستانه فرو رفتن در همان گرداب است و دير نخواهد بود روزي كه اين سيل تاج و تخت ديگر حاكمان زر و زور و تزوير را با خود به اعماق تاريك تاريخ ببرد. و كيست كه نداند همه اين بركات از دم مسيحايي مردي است كه معجزه كلامش، سحر غول هاي رسانه اي غرب و شرق را در هم شكست و اهل صبر و ايمان را از بيابان وحشت به وادي ايمن رهنمون كرد. اگر امروز ملت ها در كشورهاي عربي به جوش و خروش آمده اند، نتيجه ايستادگي و استقامت شماياني است كه هرگز در طوفان حوادث، مصائب و ابتلائات خم به ابرو نياورده و چون سرو، استوار ايستاديد و چه فراز و نشيب ها كه از سر نگذرانديد. نه روزهاي طولاني دفاع مقدس شما را خسته كرد، نه تحريم هاي اقتصادي كمرتان را خم نمود و نه در غبار غليظ فتنه، چراغ هدايت ولايت را گم كرديد. مرحبا بر شما خوبان، پاكان و دليران از كهان و مهانتان كه براي رسيدن به اين صبح روشن پيروزي و آزادي «خون دلها خورده ايد». وعده ما فردا در تمام شهرها و روستاهاي ايران زمين. ما حنجره مان را با غريو «الله اكبر» و طنين «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر اسرائيل» بيمه مي كنيم. زنهار كه ارتعاش اين شعارها را ساده انگاري. انعكاس همين فريادها پايه هاي كاخ فرعون ها را به لرزه انداخته است. گام هايتان استوار، غريوتان پرطنين و حضورتان ماندگار. راهپيمايي 22 بهمن از طاق نصرت هاي قرآن آغاز خواهد شد |
![]() |
![]() |
![]() |
فتنه گران و عوامل آنها در فیلتر شورای نگهبان
|
![]() |
فتنه گران و عوامل آنها در فیلتر شورای نگهبان
کدخدایی: فتنه گران از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند کرد سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: کسانی که عالماً و عامداً به هر نحوی در شکل گیری و ادامه فتنه 88 نقش داشتند از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند کرد.
عباسعلی کدخدایی با اشاره به اینکه فتنه سال گذشته یک امر ساده ای نبود که بخواهیم به روحیات یک فرد یا به اختلافات سلیقه ای که بطور طبیعی در جامعه وجود دارد محدود کنیم افزود: ابعاد فتنه 88 بسیار گسترده تر از اختلافات داخلی بود و فتنه سال گذشته یک زمین بازی بود که دشمنان بیگانه برای ما ترسیم کردند و متاسفانه عده ای از دوستان هم در این زمین به نفع بیگانگان بازی کردند.
وی با مرور انتخابات سال گذشته و عملکرد بانیان فتنه ادامه داد: روز برگزاری انتخابات یک ادعایی از سوی برخی نامزدها و طرفدارانشان مطرح شد و هرگونه امکانات برای بررسی درخواست آنان در نظر گرفته شد اما حاضر نشدند هیچ یک از این راه های قانونی را بپذیرند در حالی که در یک جامعه مدنی وقتی که دو نفر با یکدیگر دچار اختلافی شوند و اگر نتوانند خودشان حل کنند به یک حکم و داور مراجعه می کنند. سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: اگر افراد یا حزبی حکمیت یک داور یا یک مرجع قانونی را نپذیرند هیچ مشکلی حل نمی شود و اگر اراده عده ای برای نپذیرفتن باشد هر راهکاری را هم که پیشنهاد بدهی سر باز می زنند. وی بیان داشت: انتظاری که مردم با توجه به سابقه کاندیداهای معترض در سمت های اجرایی داشتند این بود که اگر هم اختلافی و یا اشکالی در مسیر اجرا وجود داشت و اگر شکوائیه ای داشتند آن را از طرق قانونی پیگیری و حل کنند که یکی از آن مراجع شورای نگهبان است. کدخدایی تصریح کرد: در انتخابات سال گذشته شاهد بودیم که برخی از این افراد در همان ساعات پایان رای گیری اعلام پیروزی یک طرفه و یک جانبه کردند سؤال این است که بر چه اساسی شما این کار را کردید و شورای نگهبان به عنوان مرجع ناظر که تمام امور انتخابات زیر نظر آن انجام می شود چنین اجازه ای را هیچ وقت به خود نداده است که اعلام نتیجه زود هنگام کند. وی اعلام نتایج در پایان ساعات روز برگزاری انتخابات را عامل شناخت عوامل پشت پرده فتنه 88 دانست و گفت:کسانی که در پس پرده برنامه ریزی و طراحی این اغتشاشات بودند برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی با نادیده گرفتن رای مردم و اصرار بر ادعاهای واهی مسیر قانونی را طی نکردند و شد آنچه که نباید می شد و این نادیده گرفتن غیرقابل اغماض است.صلاحیت چگونه احراز می شود؟کدخدایی درباره موضوع احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رفتار افراد را بر طبق قوانین ارزیابی می کنیم افزود: کسانی که در چارچوب نظام حرکت کرده اند و شرایط ماده 28 قانون انتخابات را دارا باشند و همچنین مواضعی که در ماده 29 این قانون وجود دارد را نداشته باشند صلاحیتشان احراز خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: در مجلس هفتم و هشتم نیز مشاهده می کنید که از همه گروه ها و جریان های سیاسی در آن هستند و از همه گروه ها هم افرادی بودند که صلاحیتشان مورد قبول واقع نشد بنابراین شورای نگهبان سیاسی عمل نمی کند. سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه حساب کسانی که در فتنه سال گذشته به نوعی نقش داشتند از بقیه گروه ها و جریانات سیاسی جداست تاکید کرد: کسانی که چه عالماً و چه عامداً به هر نحوی در شکل گیری و ادامه فتنه 88 نقش داشتند از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند کرد. کدخدایی که با باشگاه خبرنگاران گفت وگو می کرد، از لزوم تغییر در قوانین انتخاباتی سخن گفت و این قوانین را ناقص و بسیار قدیمی توصیف کرد. وی در این مورد گفت: نظام انتخاباتی ما مربوط به ادوار اولیه انقلاب است که یک فضای سیاسی، اجتماعی متفاوتی نسبت به وضعیت فضای سیاسی امروز جامعه ایران حاکم بود. وی افزود: امروزه یک فضای رقابتی سنگین و سیاسی در کشور حاکم است و همچنین بیشتر اوقات تحمل افراد و گروه های سیاسی هم کم است؛ لذا قوانین موجود برای اجرای انتخابات، نظارت و تبلیغات، دارای نواقصی است که باید اصلاح شود و لزوم این تغییرات را هیچ کس نمی تواند منکر شود، اما متاسفانه هیچ اقدامی تاکنون در این زمینه صورت نگرفته است. کدخدایی، فرهنگ سازی برای انتخابات را ضروری دانست و افزود: فرهنگ سازی انتخابات، یعنی اینکه احزاب و چهره های سیاسی قبول کنند، انتخاب یک برنده و بازنده ای دارد و همیشه در انتخابات برنده نیستند؛ و باید تحمل خود را بالا ببرند. وی ادامه داد: احزاب زمانی که در انتخابات شرکت می کنند و بازنده می شوند، به مفهوم این نیست که نظام عیبی دارد و یا تخلف و تقلبی صورت گرفته، احتمال قوی تر این است که از این فرد یا گروه اقبالی از سوی مردم صورت نگرفته و رای نیاورده است؛ لذا این موضوع کمتر در انتخابات ما جا افتاده است. |
![]() |
![]() |
![]() |
بهمن و ايجاد خط انحرافي فتنهگران
|
![]() |
بهمن و ايجاد خط انحرافي فتنهگران
برخی افراد و گروه های فریب خورده و در رأس آنان سران فتنهگر، که خروج خود از خط انقلاب را به اثبات رسانده و خط آمریکا و استکبار را پیش گرفته اند، تلاش می کنند که به جای حضور در روز 22 بهمن، به ياد ماندني ترين روز تاريخ يك صد ساله اخير ايران، روز دیگری را به بهانه دفاع از قيام مردم کشورهای مصر، تونس و... به خیابان ها بیایند تا...
در سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، روز جمعه 22 بهمن ماه 89، طیف های مختلف مردم و گروه های مختلف سیاسی، اعلام کرده اند که در راهپیمایی و بزرگداشت سالگرد انقلاب اسلامي حضور می یابند تا با دستاوردها و ارزش های انقلاب، رهبر کبیر انقلاب، امام خميني و نيز رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای تجدید میثاق کنند.
![]() آن چه در سالگرد سی و دومین سالگرد انقلاب متفاوت از سال های قبل احساس می شود این نکته اساسی است که دو نسل بعد از انقلاب در کنار نسل انقلاب، که در سال های 56 و 57 در پیروزی انقلاب اثر گذار بوده اند با همان شور و حال روزهای انقلاب در خیابان های شهرهای مختلف کشور، و در تهران در میدان آزادی حاضر می شوند تا بار ديگر با آرمانهاي والاي انقلاب اسلامي تجدید پیمان کنند. در حقيت به تعبير رهبري نسل جوان حاضر كه دوران انقلاب و مبارزات آن را نديده به همان اندازهاي به مباني و مبادي انقلاب اسلامي التزام دارند كه نسل اول انقلاب.
علاوه بر حضور نسل های مختلف، حضور گروه های سیاسی مختلف سیاسی در اين مراسم باشكوه ملي و اسلامي و در کنار هم نيز حائز اهميت است. اگر چه اين گروههاي سياسي در مسائل جاری و روزمره زندگی اجتماعی و سیاسی ممكن است با هم اختلاف نظراتي داشته باشند، اما همگان به نقطهي عطف اين روز بزرگ اذعان دارند.
![]() همچنین تفاوت سی و دومین سالگرد انقلاب اسلامي با سال های قبل این نکته اساسی است که مردم ایران در حمایت از انقلاب و آرمان های اسلامی، انسان دوستانه و عدالت خواهانه مردم تونس، یمن، مصر و کشورهای مختلف اسلامی که گرفتار دیکتاتوری و رؤسای جمهور مادام العمر خود هستند، به صحنه می آیند تا پشتیبانی انقلاب و مردم ایران از انقلاب این کشورها را نشان دهند و اعلام کنند که انقلاب اسلامی ایران با ریشه ها و دستاوردهای سی و دوساله خود، تجارب و دستاوردهای خود را به مردم این کشورها انتقال می دهد تا در ایجاد نظام مردم سالاری دینی در این کشورها از آن بهره مند شوند. بهرهگيري از الگوي مبارزات انقلاب اسلامي در اين كشورها اگر چه به زعم سران كشورهاي غربي خوشايند نيست اما امري است كاملا مشهود و هويدا كه هر وجدان بيدار و عقل سليمي ميتواند آن را دريابد. در کنار این شیرینی و گوارایی سی و دو سال حمایت و تلاش و پشتیبانی مردم و گروه های سیاسی از انقلاب اسلامی و تجدید میثاق مردم با انقلاب و رهبري آن، برخی افراد و گروه های فریب خورده و در رأس آنان سران فتنهگر، که خروج خود از خط انقلاب را به اثبات رسانده و خط آمریکا و استکبار را پیش گرفته اند، تلاش می کنند که به جای حضور در روز 22 بهمن، به ياد ماندني ترين روز تاريخ يك صد ساله اخير ايران، روز دیگری را به بهانه دفاع از قيام مردم کشورهای مصر، تونس و... به خیابان ها بیایند تا نیات شوم خود را دنبال کنند. بر این اساس فتنهگران به جای حضور در کنار مردم، تلاش می کنند تا روز 25 بهمن با هدف ایجاد آشوب و تفرقه دست به تجمع بزنند. در حقيقت ئفاع از مردم مصر و تونس پوششي است براي رسيدن به اهداف معاندانه اين جداشدههاي از مردم و ملت.
![]() بر این اساس کسانی که صف خود را از ریشه های اصلی انقلاب و مردم جدا کرده اند و متصل به دشمنان اين نظام و كشور شدهاند، در واقع آب به آسیاب دشمن ریخته اند و با این کار خود هدفي ندارند جز عملي كردن دستورات رهبران خارجي خود در آمريكا و اسرائيل و انگليس. اما باید توجه داشته باشند که مردم عزيز ايران به اعمال واهي این افراد فتنهگر توجهی نداشته و همواره در خط انقلاب و ولايت باقی می مانند كه نه تنها اجازه نخواهند داد عده ای خواب شکاف در انقلاب و پیروزی استکبار در اين بلاد را به چشم را ببینند که در حمایت از انقلاب در کشورهای اسلامی، به صدور دستاوردهای انقلاب نيز خواهند پرداخت. از این رو، مردم ایران در روز 22 بهمن هوشیاری خود را نشان خواهند داد و ثابت خواهند کرد که هیچ کس و با هيچ شيوهي عوام فريبانهاي نمی تواند بعد از گذشت سه دهه از انقلاب، شکافی بين مردم و نظام ایجاد کند كه اين شجره طيبه، در اين مدت ريشههاي الهي و اسلامي خود را محكمتر و مستقمتر كرده است. از این رو کارشناسان و دلسوزان انقلاب اسلامی باید متناسب با شرایط امروز انقلاب، چند موضوع را تحلیل و ارزیابی کنند. اول، حضور نسل های مختلف و اعم از پير و جوان، نسل انقلاب و نسل دوم و سوم انقلاب در راهپيمايي يومالله 22 بهمن. دوم تبيين خط انحرافي جريان فتنه كه اين روزها در صدد گرفتن ماهي از اين آب گلآلود است. و سوم مصادف شدن سالگرد انقلاب اسلامي ایران با شروع انقلاب در کشورهای اسلامي منطقه كه انشاءالله در آيندهاي نه چندان دور منجر به شكلگيري خاورميانهي جديد بر مبناي اسلام خواهد شد. |
![]() |
![]() |
![]() |
طنین «الله اکبر»؛ امشب ساعت 21 در سراسر ایران
|
![]() |
طنین «الله اکبر»؛ امشب ساعت 21 در سراسر ایران
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امشب همزمان با شب یوم الله22بهمن ندای «الله اکـــبــــر» به یاد «الله اکـــبـر»های بهمن57 در سراسر کشور طنین انداز می شود. گزارش واحد مرکزی خبر ، اصغر آبخضر در نشست خبری افزود: این مراسم ساعت21 امشب در سراسر ایران اسلامی برگزار می شود. وی گفت: همچنین در این ساعت آسمان مراکز استان ها و حدود400روستا نورافشانی می شود. آبخضر افزود: مراسم نورافشانی در تهران در22نقطه برگزار می شود که 5 منطقه آن در ارتفاعات است. |
![]() |
![]() |
![]() |
مشاور سابقه دار کروبی دستگير شد
|
![]() |
بر اساس اعلام یک منبع آگاه به بولتن، تقی رحمانی مشاور نزدیک مهدی کروبی که نقش اساسی در فراخوان تجمع های غیرقانونی جریان فتنه داشت، دستگیر شد. بنابر این گزارش، رحمانی که از اعضای گروهک موسوم به نهضت آزادی است، دارای ارتباط های فروانی با گروه های ضد انقلاب به ویژه گروهک منافقین می باشد. گفتنی است، در جریان بازرسی از منزل وی مقدار معتنابهی اسناد کشف و ضبط گردید.
|
![]() |
![]() |
![]() |
بیست و دو بهمن منتظرتان هستیم
|
![]() |
![]() |
22 بهمن کسی در خانه نماند
"22 بهمنماه، روز حرکت در رودخانه جوشان و توفنده وحدت و پیوستن به اقیانوس بیکران اراده و اقتدار ملی است و فرصتی برای سنجش حرکت انقلاب اسلامی و هموار کردن مسیر آن در جهت نیل به اهداف والای اسلامی - انسانی است."
"22 بهمنماه نقطه عطفی در دفتر قطور خاطرات و افتخارات ملت آگاه ایران است که در بسیج تمامی نیروها و ظرفیتهای انقلاب اسلامی نقش بسزایی دارد."
"22 بهمنماه میعادگاهی برای تجدد عهد مردم با یکدیگر، شهدا، امام شهدا، و مقام معظم رهبری برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی تا رسیدن به کمال انسانی و فتح قلل رفیع عزت و شرافت است."
تمامی گروهها،جریانها، احزاب سیاسی و کلیه آحاد، اقشار و اصناف مردم شریف، وفادار و انقلابی با تمامی سلایق و گرایشاتی که در مسیر پیشرفت و عدالت نظام مقدس جمهوری اسالمی ایران گام برمیدارند، میخواهد تا با حضور حماسی، آگاهانه، انقلابی، پرشور و گسترده خود در صفوی متحد و یکپارچه با فریاد "الله اکبر" و "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" در راهپیمایی مردمی یومالله 22 بهمنماه وحدت و اقتدار ملی خود را به منصهی ظهور رسانده و با حضور انبوه و به موقع خود مشت محکمی بر دهان مستکبرین جهان و مزدوران داخلی آنها که با چهره نفاق جدید جبهه جدیدی در رویارویی با اسلام و ملت بزرگ ایران گشودهاند بکوبند و با نمایش وحدت ملی و حفظ هوشیاری، دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی را رسوا و زبون سازند."
صدای تلفن کننده برایم آشنا بود. چون همیشه عناصر معینی برای چنین گرفتاریهایی از ساواک تلفن میزدند. او گفت: «بعد از ظهر امروز در منزل باشید؛ اتومبیل به دنبال شما میآید، زیرا قرار است که ملاقات خصوصی بین شما و تیمسار نصیری صورت گیرد.» بعد ازظهر بود که ماشین آمد و سوار شدم. ماشین وارد خیابان زعفرانیة شمیران شد، از آنجا به خیابانی که به سعدآباد منتهی میگردید، آمد. کمی که جلو رفت، به چهارراه رسید. دست چپ داخل خیابانی پیچید که نسبتاً کوتاه و بنبست بود. تا انتهای این خیابان رفت. در آنجا وارد منزلی باغچه مانند شد که دری بزرگ داشت. اتومبیل داخل رفت و ما جلوی یک راهرو پیاده شدیم. شاید عرض راهرو ۵/۲ متر بود. دیدم طرف دست راست دری هست و مقابل این در، طرف دست چپ، چند نفرـ که از هشت نفر کمتر نبودندـ ایستادهاند.
من که رسیدم، یک نفر آمد در را باز کرد و من داخل رفتم. اتاق نسبتاً وسیع و تالار مانندی بود. در آنجا نصیری روی یک مبل نشسته بود. میز کوچک کوتاهی به اندازة یک چای گذاشتن، با ظرف میوهای جلوی مبل بود. دو سه تا مبل دیگر هم بود. من روی مبل مقابل نشستم. در آنجا نصیری تنها بود. اول شروع به گلهگذاری کرد که: «خلاصه از شما گلهمند هستیم! علیحضرت گلهمند است؛ دستگاه گلهمند است و لذا امروز شما را به اینجا خواستهام که قدری خصوصی با شما صحبت کنم. صحبت من این است که با زبان ملایمت به شما میگویم: «تغییر روش بدهید و دست از انتقاد بردارید. منبر بروید ولی عادی. اگر قبول میکنید و به ما قول میدهید، خیلی خوب؛ ولی اگر قبول نکنید، عکسی تهیه شده است که حیثیت شما را برباد میدهد». بعد او عکس را درآورد و به من نشان داد.
عکس، سر و صورت من را که به بدن مردی مونتاژ شده بود، در کنار یک زن نشان میداد. نصیری گفت: «از این عکس تعداد کثیری تهیه شده است. اگر شرایط ما را قبول نکردید، آنها را در سراسر مملکت پخش خواهیم کرد و ضربه غیرقابل جبرانی به شما وارد خواهیم ساخت. برای این که اتمام حجت کرده باشم، خواستم قبل از پخش عکس، با شما ملاقات کنم و این مطلب را بگویم».
جوابی که به نصیری دادم
وقتی نصیری عکس را نشان داد، من با کمال خونسردی گفتم: «خیلی خوب، شما این عکس ساختگی را تهیه کردهاید؛ اما من هم دو سه جمله برای آگاهی شما میگویم: اولاً، انتقادهای من یک فریضه دینی است، به نام امر به معروف و نهی از منکر. من در مقابل گناه و اموری که برخلاف مصلحت اسلام و مسلمین است، انتقاد میکنم.
اگر جلوی منبر مرا بگیرید، دیگر تکلیف خاصی در این مورد ندارم، ولی اگر منبر بروم، باید حتماً این وظیفه دینی را انجام بدهم. مردم هم در انتظار انجام وظیفه دینی من هستند. بنابراین من با وجود این عکس که شما میخواهید پخش کنید، دست از وظیفهام برنمیدارم. اما این نکته را هم به شما بگویم که ما با نصارا فرقهایی داریم. یکی از آنها امر ازدواج و نکاح است. آنها میگویند مسیح ازدواج نکرد؛ بنابراین، روحانیون مسیحیـ فرقه کاتولیکـ هم باید تارک دنیا باشند و ازدواج نکنند.
ولی در اسلام، ما خودمان روی منبر گفته پیامبر (ص) را میخوانیم: «النکاح سنتی فمن رغب عن سنتی فلیس منی». اگر من کشیش نصرانی بودم و جامعه ایرانی هم مسیحی بود، شاید پخش این عکس در افکار مردم اثر میگذاشت؛ زیرا آنها میگفتند: که شما خود را تارک دنیا میدانید و زن نمیگیرید، ولی در عمل و پنهانی ازدواج میکنید! اما نه، ما روحانیون مسلمان هستیم. تمام مجتهدین و علما زن دارند. حالا اگر شما عکس یک روحانی مسلمان را با زن نشان بدهید، چه زیانی به او میرسانید! بنابراین، پخش این عکس در میان مسلمانان بیاثر است.
و اما از نظر اجتماعی، مردمی که بدانند شما این عکس را مونتاژ کردهاید و پخش نمودهاید، تنفر آنها از شما دوچندان میشود. آن وقت خواهید دید که ضرر کردهاید و با توجه به اینکه شصت و اندی سال از عمرم میگذرد، مردم به سادگی میتوانند به غیر واقعی بودن این عکس پی ببرند! به همین جهت هرگز کوچک ترین اضطرابی ندارم از این که شما میخواهید این عکس را پخش کنید! من در پناه خدا و برای رضای خدا حرف هایم را میزنم و شما هم آزاد هستید هر کاری که میخواهید بکنید!» من حرفها را با کمال صراحت گفتم. نصیری هم خیلی تعجب کرد که من در مقابل دیدن آن عکس کوچکترین اضطراب و ناراحتی از خود نشان ندادم. فردای آن روز به آقایان اهل علم که روزها به منزل ما میآمدند، اجمالاً گفتم: «ممکن است برای من یک عکس ساختگی پخش کنند. الان ذهنتان را متوجه میکنم که این کار ساواک است و پخش آن را هم خود ساواک به عهده دارد».
اما از ملاقات با نصیری چیزی نگفتم. هنوز مدّت زیادی از این ملاقات نگذشته بود که آنها برای اینکه نشان بدهند در تصمیم خود جدی هستند، یک روز که برای سخنرانی به مسجد مجد رفته بودم، این عکس را به رانندهام دادند و عکسی را نیز برای مرحوم حاج عباسعلی اسلامیـ متصدی مسجد سید عزیزاللهـ فرستادند. آن بیچارهها این عکس مونتاژ را آخرین تیر در ترکش خود، برای به سکوت کشاندن من به حساب میآوردند و نمیخواستند آن را به آسانی خرج کنند؛ تا در موقع مناسب آن را برای ضربه زدن به من بکار گیرند.
واکنش مردم نسبت به آن نقشه پلید
از نظر ساواک، بعد از سخنرانی تند مسجد جامع تهران، دیگر زمان آن رسیده بود که تهدید مذکور عملی شود و آنها مرا ترور شخصیت کنند، تا به خیال خودشان هم به من ضربه بزنند و هم اثر منبرم را در مردم از بین ببرند. لذا به سرعت و به طور گسترده آن عکس ساختگی را در سراسر کشور پخش کردند.بعضی از اشخاص که آن را دیده بودند، به من تلفن میکردند و از این حرکت مذبوحانه اظهار تأسف مینمودند، و من جواب میدادم: «این مسئله برای من مهم نیست؛ اما از آنجا که حاکی از شرف سوزی و فضیلت سوزی است، باعث میشود که در این مملکت هیچ کس احساس امنیت خاطر نکند و امنیت از مردم سلب شود و آنها همیشه در نگرانی به سر ببرند». اصولاً از بین بردن شخصیت یک انسانـ ترور شخصیتـ به مراتب ناگوارتر و سختتر از نابود کردن جسم و جان اوست؛ زیرا از بین بردن شخصیت، یک عمل ممتد است و عوارض و تبعات منفی آن تا مدتهای طولانی ادامه دارد. از بین بردن یک منبریـ که راهنمای افکار مردم و مبلغ اوامر الهی استـ نابودی یک فرد نیست، بلکه یک مملکت را از آزادی و توجه به وظایف دینی خود باز میدارد.
خدا شاهد است که پس از پخش عکس مزبور، حتی یک تلفن هم به من نشد که اسائه ادبی صورت گیرد، یا چیز ناروایی گفته شود. بلکه برعکس، همه احساس همدردی با من و نفرت و انزجار نسبت به اقدام ضدانسانی ساواک میکردند. لذا این قضیه برای ساواک نتیجه معکوس داشت. مردی مسلمان و آزاده و فهیم که بسیار اهل درک بود و گاهی در مجالس با هم برخورد میکردیم و سلام و علیکی داشتیم، با این که هرگز منزل من نیامده بود، تلفن کرد و گفت: «میخواهم چند دقیقه منزل شما بیایم و شما را ببینم». آمد و گفت: «از این عکس که پخش کردهاند، به من هم دادهاند».
عکس را نشان داد و جلوی من پاره کرد و دور ریخت. گفت: «آمدهام به شما تبریک بگویم. میدانستم و میدیدم که شما از اعمال دستگاه انتقاد میکنید، اما فکر نمیکردم که انتقادهای شما این قدر روی دستگاه اثر گذاشته باشد و آنها را تا این اندازه در فشار سیاسی قرار دهد که دست به چنین کاری بزنند! وقتی که ساواک این عکس را منتشر کرد، فهمیدیم انتقادات شما برای اینها کشنده است که به این فکر پلید افتادهاند و اقدام به چنین سیاهکاری نمودهاند».
نکته دیگر این که من در مجالس فواتح، یا صبح منبر میرفتم یا عصر و یا اینکه هم صبح و هم عصر منبر میرفتم. در بعضی از مساجد وقت نبود، و لذا هر چند ساعت دو مجلس میگرفتند.
روزی ساعت ۱ تا ۳ بعدازظهر به مسجدالجواد وعده داده بودم، تا بعد از آن برای استراحت به منزل بروم. اما برای مجلس دیگری که از ساعت ۳ تا ۵ بود، نیز مرا دعوت کردند. گفتم: «نمیتوانم دو منبر متوالی بروم. منبر اول راـ در ساعت قبل از آنـ وعده دادهام؛ اگر میتوانید اولی را موافق کنید که از من صرفنظر کند، میآیم، وگرنه نمیشود.
شخص دعوت کننده گفت: «غیر ممکن است و باید بیایید»! تعجب کردم که چرا وی این همه اصرار میکند. بعد گفت:«انتقادات شما از دستگاه باعث پخش عکس از طرف ساواک شده است. من میخواهم شما در مجلس ختم ما منبر بروید، تا ثواب این انتقادها برای روح مادر من باشد که از دنیا رفته است!» من هم ناچار دعوت را پذیرفتم. بنابراین، پخش آن عکس نه تنها به شخصیت من ضربه نزد، بلکه برعکس، عوارضی پیدا کرد که دستگاه را از عمل خود پشیمان نمود.در آن زمان هم بعضاً میشنیدم ساواک به این نتیجه رسیده است که پخش عکس ساختگی در بین مردم بی اثر بوده و احتمالاً فلانی انتقاداتش را شدت خواهد داد.
آیتالله صادق آملی لاریجانی در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه و نخبگان استان هرمزگان در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه قوه قضائیه در برخورد با سران فتنه و فتنهگران تسامح کرده گفت: این گفته غیرمنصفانه است، باید با کار کارشناسی صحبت کنید. هرچند که دستگاه قضائی هم معصوم نیست و شاید مانند هر نهاد دیگری خطا داشته باشد ولی در بحث مبارزه با فتنهگران باید بگویم که بیش از هزار پرونده تشکیل شد و عده زیادی محکوم شدند و در حال گذراندن دوران محکومیت هستند.
وی افزود: در موضوع دستگیری سران فتنه باید بگویم که بحث مصلحت نظام در پیش است و تصمیمگیری بر عهده من نیست و مصالح نظام به ولایت فقیه وابسته است و این مسایل فراتر از تصمیمات قوه قضائیه است. البته من چندین بار در لفافه هم گفتهام که این تصمیم مصلحتآمیز را صحیح میدانم.
رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: اگر بعد از فتنه ۸۸ با سران فتنه برخورد میکردیم آنها به امامزاده تبدیل میشدند همان طور که یک عده از روشنفکران که هیچ روحانی را قبول نداشتند پشت سر آنها محکم ایستادند در حالی که آنها رایشان کمتر از رای های باطله بود.
آملی لاریجانی اظهار داشت: قوه قضائیه از اتهام عدم رسیدگی به پرونده سران فتنه مبرا است. البته وقتش برسد این کار انجام میشود.
رئیس دستگاه قضا در پاسخ به پرسش دیگری از اعضای هیئت علمی دانشگاه مبنی بر اینکه با توجه به برخی رانتخواریها نیاز به ایجاد شعبه تخصصی ویژه دانشگاه است، گفت: ایجاد شعبه تخصصی بر عهده رئیس دادگستری است و من به تمام دادگستریها این اختیار را دادهام که اگر لازم باشد شعبه تخصصی ایجاد کنند.
آملی لاریجانی در مورد پرونده مفاسد اقتصادی گفت: با افتخار میگویم که از زمان ریاست من در دستگاه قضا برخورد قاطعی با مفاسد اقتصادی شده است. شاید هر روز این برخوردها را اعلام نکنیم ولی برخوردها به صورت قانونی انجام میشود.
وی افزود: البته باید بدانیم که اعلام اسامی مفاسد اقتصادی و دانه درشتها بدون قطعی شدن حکم غیرقانونی و ظلم است پس اجازه دهید پس از بررسی و اجرای حکم اطلاع رسانی کنیم.
وي افزود: درباريان هم خود ثروت کشور را غارت ميکردند و هم آمريکاييها و انگليسيها منابع عظيم و خدادادي اين ملت را به يغما ميبردند، آنها از رژيم پهلوي حمايت ميکردند چرا که براي آنها منافع بسيار و درآمد داشت.
اين مرجع تقليد به خفقان سياسي رژيم شاه و سرسپردگي آن به غرب اشاره و خاطرنشان كرد: وقتي آمريکاييها به شاه دستوري ميدادند ديگر کسي جرات نميکرد، بر خلاف آن حرفي بزند، مثلاً درباره برخورد با فرقههاي ضاله کسي حق نداشت صحبت کند، حتي آيت الله العظمي بروجردي ميفرمودند: روي من فشار است و من نميتوانم.
وي با اشاره به نفوذ دولتهاي غربي در ارکان تصميمگيري حکومت ايران اظهاركرد: هرکس ميخواست به مجلس راه پيدا کند بايد با مشورت آمريکا صورت ميگرفت، زيرا سفارت خانههاي غربي ليست اسامي کانديداها را آماده ميکردند.
آيتالله مکارم شيرازي گفت: عنايت خداوند باعث شد مملکت روي پاي خود بايستد، وابستگيها به ديگران قطع شود و اگر کسي زمان قبل از انقلاب را مقايسه کند و تفاوتها را نفهمد بي انصافي است.
وي افزود: بايد شکر اين نعمت بزرگ را به جا آوريم و روح شکر کردن، عمل به آن است و بايد بدانيم که آيا ما از اين نعمت قدرداني ميکنيم يا نه؟!
وي اظهاركرد: امروز مسائل اقتصادي در مملکت مورد اهتمام بسياري است تا جايي که ۶ هزار بازرس تعيين شده اند که اگر نانوايي، گران فروخت و يا تاکسي پول اضافه گرفت، جلوي آن را بگيرند اما اين همه مفاسد اخلاقي در جامعه مشاهده ميشود، شش نفر پيدا نميکنيد که مسوول جلوگيري آنها باشد.
اين مدرس حوزهي علميه قم تصريح کرد: اگر مسايلي که امروز است در زمان شاه بود وضع خيلي بدتر ميشد.
استاد خارج فقه حوزه بيان كرد: مسائل اخلاقي را چه کسي ميآورد و از کجا ميآيد؟ آيا نميشود جلوي آن را گرفت؟
اين مرجع تقليد بيان كرد: اميدواريم همه آقايان، برادران و کساني که در مسير هدايت مردم هستند بيشتر احساس مسئوليت کنند تا بتوانيم جلوي مفاسد اخلاقي و فرهنگي را بگيريم.
آيتالله مکارم شيرازي با انتقاد از بيتفاوتي برخي افراد نيست به مفاسد اخلاقي گفت: بايد جلوي مفاسداخلاقي و فرهنگي گرفته شود نه اين که به آن دامن بزنيم ولي متاسفانه برخي به آن دامن ميزنند.
وي خاطرنشان کرد: خداوند نعمت انقلاب و جمهوري اسلامي را پايدار و استوار کند تا بتوانيم تا ظهور حضرت امام عصر(عج) در سايه آن زندگي مادي و معنوي خوبي داشته باشيم.
تلاش فتنه گران برای تحت پوشش قرار دادن این جمع از آنجا ناشی می شود که زمزمه هایی برای بازگشت ومعرفی به دستگاه های مسئول در بین این جمع وجود داشته و بیم این می رفته است که با افشاگری احتمالی این افراد ،از وضعیت فعلی فتنه گران نیز متزلزل تر گردد.
لازم به یادآوری است که آنچه در واقع به عنوان پوشش فرقه از آن نام برده می شود در واقع تائید فرد ومعرفی به سیستم های امنیتی وحمایتی کشور های حامی فتنه می باشد.در همین زمینه گفته می شود این افراد توسط این سرویسها در مشاغل وامور مختلفی که علیه نظام جمهوری اسلامی طراحی شده است بکار گیری می شوند.
بهمن،روز تجلیل از جانبازان فتنه
نقدي افزود: ايستادن و مواجه شدن با دشمني كه فريب بيگانگان را خورده ولي از يك نژاد و قوم بوده و شايد در همين محل زندگي و محيط كار باشند، ايمان خيلي قويتر، با انگيزهاي بالا طلب ميكند كه جانبازان و شهداي فتنه سال گذشته چنين منزلتي دارند.
وي اين ايثارگري را بيانگر عمق فهم و اعتقاد عميق آنها به اسلام و ارزش هاي الهي دانست و تأكيد كرد: تجليل از اين عزيزان، ديني بر گردن ما بود، ديني كه بايد آنرا ادا ميكرديم براي همين فرصتي دست داد تا در سالگرد پيروزي انقلاب، درشرايطي كه شاهد طلوع آزادي در جهان هستيم، قدري از اين دين را بجا بياوريم.
مراسم تجليل از جانبازان فتنه روز شنبه ۲۳ بهمن بعداز نماز مغرب و عشاء برگزار ميشود.
پاسخ اژه ای به درخواست فتنه گران
سخنگوی قوه قضائیه در مورد آخرین وضعیت پرونده اتهامات دادستان سابق تهران، حضور سارا شورد در دادگاه سه تبعه آمریکایی، وضعیت دو تبعه آلمانی، جزئیات پرونده سادات و درخواست موسوی و کروبی برای برگزاری راهپیمایی توضیح داد.
به گزارش مهر، حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای در حاشیه سفر استانی رئیس قوه قضائیه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که اخیراً پدر مرحوم روحالامینی در مورد برپایی دادگاه متهم اصلی حادثه کهریزک خبر داده گفت: ابتدا باید واژه متهم اصلی را تعریف کنیم که در تعریف حقوقی مباشر، شریک، مسبب و معاون جرم تعریف شده ولی واژه متهم اصلی تعریف نشده است. اگر منظور ایشان از اصلی دادستان سابق تهران است باید بگویم پرونده وی هم اکنون در دادسرای ویژه کارکنان دولت در حال رسیدگی است اما هنوز کیفرخواست صادر نشده است.
سخنگوی قوه قضائیه در مورد عدم حضور سارا شورد در دادگاه سه تبعه آمریکایی گفت: تصمیم درباره ضبط وثیقه و یا تبرئه وی به عهده دادگاه است. اگر وکلا درخواست خاصی نکنند نباید مدت زمان رسیدگی به پرونده طولانی شود.
وی در مورد وضعیت دو تبعه آلمانی گفت: هنوز پرونده آنها به دادگاه نرفته است.
دادستان کل کشور در مورد وضعیت آمار جرم در دادسراهای استان هرمزگان گفت: با توجه به وجود بیش از یک هزار کیلومتر مرز آبی و همسایگی با کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین تردد اتباع بیگانه در این استان طبیعی است که ورود کالاهای قاچاق به ایران با وجود تمامی تمهیدات رخ دهد.
محسنی اژهای اختلافات ملکی، تصرف زمین، قاچاق کالا، نزاعهای محلی را از عمده پروندههای موجود در دادسرای استان هرمزگان عنوان کرد و افزود: هرچند ناامنیها و شرارتهای خاص نسبت به گذشته کمتر شده ولی در کل آمار جرایم در استان هرمزگان کم نشده است.
جدیدترین جزئیات پرونده سادات
دادستان کل کشور در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه برخی از متهمان پرونده سادات در زندان مدعی شدهاند که وام ریاست جمهوری را دریافت نکرده و عدهای از این پول سوء استفاده میکنند، گفت: در پرونده سادات چندین اشکال وجود داشت. اول اینکه خود مردم وقتی دیدند که فردی نه ثروت و نه اعتباری دارد پول را از مردم دریافت کرده و درصد بالایی را به آنها پرداخت میکنند ولی باز هم طمع کرده و برای دریافت پول بیشتر به سراغ این افراد رفتند. دوم اینکه پس از دستگیری متهمان اعلام شد که هر کس از پرونده سادات شکایت دارد میتواند مراجعه کند در حالی که عدهای چندین برابر بهره پول خود را از متهمان دریافت کرده بودند و در کنار عدهای که سودی دریافت نکرده بودند در ردیف شاکیان قرار گرفتند و همین امر حجم پرونده را افزایش داد.
محسنی اژهای افزود: قرار بود دولت وامی را به مالباختگان اختصاص دهد تا جبران خسارت شود ولی تمام این بودجه و وام اختصاص نیافت. شاید منظور شما از متهمانی که چنین ادعایی کردهاند این باشد که این متهمان نسبت به سایرین شاکیان بیشتری دارند.
پرونده "هوو" همچنان مفتوح است
وی در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت پرونده "هوو" گفت: در این پرونده وزارت صنایع موظف شده تا مشکلات این خودروی سنگین را رفع کند و تعزیرات حکومتی هم در این مورد خوب وارد شد و تعدادی از کامیونها را توقیف و خسارت را به خسارت دیدگان پرداخت کرد و بعد از آن وضعیت کمی بهتر شد ولی نمیتوان گفت که نقصی باقی نمانده است. در هر حال پرونده همچنان مفتوح است و خسارت دیدگان میتوانند شکایت کنند.
پاسخ به درخواست موسوی و کروبی
محسنی اژهای در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر پیرامون نامه اخیر موسوی و کروبی به وزیر کشور برای برپایی راهپیمایی روز ۲۵ بهمن ماه به منظور دفاع از حقانیت مردم تونس و مصر گفت: اگر واقعاً شخصی انگیزه حمایت از مردم غیور و به پاخاسته مصر و تونس را داشته باشد همراه با حکومت و ملت در روز ۲۲ بهمن در راهپیمایی شرکت میکند در حالی که تعیین یک روز دیگر بدان معنی است که این آقایان خود را از صف مردم جدا کرده و ایجاد تفرقه میکنند.
وی افزود: این یک اقدام سیاسی است ولی مردم ایران هوشیار هستند و اگر هم ضرورت باشد پاسخ میدهند.
سخنگوی قوه قضائیه در مورد پرونده فردی که به عنوان فرزند سردار احمدیمقدم فرمانده ناجا از فوتبالیستها کلاهبرداری کرده است، گفت: از جزئیات این پرونده مطلع نیستم ولی مردم باید حواسشان جمع باشد. به دادستان هم سفارش کردم این پرونده را سریعتر به نتیجه برساند. رسانهها هم بیایند و بعد از اتمام این پروندهها بر روی شگردها و نحوه کلاهبرداریها اطلاع رسانی کنند تا موضوع برای مردم باز شود.
حکم اعدام سکینه محمدی به قوت خود باقی است
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این پرسش که آیا حکم اعدام سکینه محمدی ملغی شده گفت: این حکم به قوت خود باقی است.
غلامعلی حداد عادل در گفتوگوی كوتاهی با ندای انقلاب در حاشیه مراسم انتخاب کتاب سال، در پاسخ به پرسشی درباره بيانيه اخير موسوی در دعوت از مردم برای حضور در يك راهپيمايی به بهانه حمايت از مردم مصر و تونس در ۲۵ بهمن با وجودی كه وی در دوران انتخابات مدعی بود كشور آنقدر مشكل دارد كه نيازی به پيگيری مسائل فلسطين و ساير كشورها نيست، گفت: در زبان فارسی يك ضربالمثل داريم كه میگويد: «آنچه عيان است چه حاجت به بيان است» ولی من به اين آقايان میگويم: «آنچه عيان است چه حاجت به بيانيه است»
وی افزود: همين يك جمله پاسخ خوبی به اين اقدام سران فتنه است.
آب و پتو بردارید! تا حق مردم مصر را نگیریم به خانه خود نمی رویم
به گزارش خبرگزاری واحد مرکزی بالافترین ، به مناسبت فراخوان جست و خیز سبز برای برگزاری تظاهرات به منظور اعلام حمایت از مردم مصر و تونس یکی از کاربران فهیم و خوش ذوق مستقر در تارنمای بالافترین، با اعلام حمایت قاطع از قیام مردمی مصر اذعان کرد 25 بهمن هم پای سایر کاربران پرشور فضای مجازی در راه پیمایی شرکت خواهد کرد و تا حق مردم مصر را نگیرد به خانه اش باز نمی گردد. او هم چنین تصریح کرد از آنجا که احتمال دارد تا پایان روز 25 بهمن نتواند حق مردم مصر را بگیرد، بنابراین با پوشیدن لباس گرم و آوردن غذای کافی شب را در همان خیابان های اطراف دانشگاه تهران اطراق خواهد کرد.
در ادامه ارایه چنین راهکاری هوشمندانه یکی دیگر از کاربران فهیم با اعلام آنکه پوشیدن لباس های تنگ و غیر راحت در بازستانی حق مردم مصر تاثیر منفی می گذارد از همه خواست تا از پوشیدن کفش های پاشنه بلند اجتناب کرده و حتی المقدور زیر شلواری خود را نیز به همراه داشته باشند تا در صورت نیاز شب را با لباس راحت تری در خیابان ها به صبح برسانند.
در ادامه یکی از کاربران پرسابقه و فعال این تارنما نیز ضمن ابراز هم بستگی با مردم مظلوم مصر و پافشاری بر بازستاندن حق مسلم شعب مبارز عرب از چنگال دیکتاتورهای منطقه، اعلام کرد که هیچ نگران قضای حاجت شبانه نباشند که فکری نو در انداخته است. او گفت که برای قضای حاجت به مترو ها و مساجد و پاساژها رفته ولی تاخیر نکنید و اما در بازگشت تعجیل . او هم چنین از برپایی خیمه های صحرایی با مخزن های سیار برای قضای حاجت حق بگیران مردم مظلوم مصر توسط گروههای داوطلب مردمی خبر داد.


فردا بیعتی دیگر در نماز جمعه عاشقی
با پیروزی انقلاب اسلامی و برچیده شدن نظام شاهنشاهی یکی از اولین اقدامات نظام اسلامی برپایی نماز جمعه به عنوان یکی از تاثیرگذارترین تریبون ها و اجتماعات مردمی بعد از سالها در تاریخ این کشور بود.نماز جمعه به عنوان یک رکن تاثیر گذار در اداره حکومت اسلامی تا آنجا مورد توجه امام راحل عظیم الشان قرار داشت که فرمود: ((نماز جمعه در راس امور است)). در نخستین نماز جمعه های برپایی پایتخت انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران بسیاری از شخصیت های اصلی انقلاب مانند آیت الله طالقانی به اقامه نماز جمعه پرداختند اما کم کم و با اوج گیری و استقرار انقلاب نماز جمعه از یک نماز عبادی به محفلی برای برپایی عبادتی با بصیرت افزایی سیاسی همراه شد و اینگونه بود که نامش به عنوان نماز عبادی سیاسی جمعه مطرح شد.در اولین سال برپایی نماز جمعه تهران حضرت امام خمینی (ره) یکی از نزدیک ترین یاران انقلاب و معتمدین خود را که از فقهای برجسته حوزه بود را به سمت امام جمعه تهران منصوب کرد. آیت الله سید علی خامنه ای (مدظله) که از نخستین روزهای آغاز نهضت امام راحل عظیم الشان در کنار ایشان حضور داشته و در تمامی مراحل به ثمر نشستن انقلاب اسلامی ایران جزو تاثیر گذار ترین افراد بودند در حالی به این سمت حساس و تاثیر گذار منصوب شدند که همزمان سرپرستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاونت وزارت دفاع را بر عهده داشتند.در همان سال هم با انتخاب مردم به عنوان نماینده مجلس وارد اولین دوره مجلس شورای اسلامی شدند اما تریبون مقدس نماز جمعه که دارای شرایط خاصی بود همچنان به مامن پیشبرد اهداف انقلاب توسط معظم له تبدیل شد.


شماري از عناصر وابسته به گروهك هاي رنگارنگ ضدانقلاب، نسبت به مرگ سانسورچي ارشد رژيم پهلوي در 82 سالگي ابراز تأسف كردند.
به گزارش کلمه،در اين بيانيه كه به امضاي اعضاي گروهك هاي سلطنت طلب، حزب توده، فدائيان خلق، ملي-مذهبي و منافقين (مجاهدين خلق) رسيده، آمده است: «فقدان داريوش همايون ضايعه اي براي جنبش دموكراسي است. او اگر بيشتر مي ماند از خويش يادگارهاي درخشان تر برجاي مي گذارد». اين بيانيه تسليت را عناصر ورشكسته اي چون هما سرشار، هوشنگ اسدي و همسر وي (نوشابه -الف)، محسن حيدريان، بابك اميرخسروي، محمد ارسعي، محمد برقعي، مسعود بهنود، فرخ نگهدار، خانبابا تهراني و «ا.ن» طنزنويس روزنامه هاي اصلاح طلب (عضو حلقه لندن) امضا كرده اند.
برخلاف اين بيانيه كه هماهنگي طيف هاي گوناگون ضد انقلاب را نشان مي دهد، «ا.ن» كسي كه پس از تظاهر به چپ روي، طي سالهاي اخير خود را به عنوان طنزنويس اصلاح طلب جا زده بود- با لحني دو آتشه تر از سلطنت طلبان- به تمجيد از داريوش همايون پرداخت و در روزنت (ارگان تحت مديريت سلطنت طلبان) نوشت: هميشه دوست داشتم داريوش همايون را ببينم. مطمئن بودم و هستم كه سايت هاي سبز هيچ نوشته اي را در دفاع از داريوش همايون منتشر نمي كنند، چرا كه حاضر نيستند بدنامي دفاع از او را حتي پس از مرگ بپذيرند. اگرچه او بي مهابا و بدون هيچ ترديدي از جنبش سبز دقيقاً با همان تفسيري كه در داخل ايران وجود دارد، حمايت مي كرد. فكر كردم نوشته را براي دوستان ديگر بفرستم ترديد كردم، حدس مي زدم آنها كه سابقه چپ دارند از او بدشان مي آيد، آنها كه ممكن است مذهبي باشند، بخاطر مذهبي بودن شان از او بدشان مي آيد. فكر كردم نوشته را به هر جا بدهم، با مشكل مواجه مي شود، سلطنت طلبان او را خائن به سلطنت مي دانند و برخي از جمهوريخواهان او را دشمن جمهوريخواهي مي دانند.
اين عضو حلقه لندن (مهاجراني) كه رسوايي در پروژه درازگوش تروا را سال گذشته به جان خريد، پيشاپيش احتمال مرگ قريب الوقوع يكي ديگر از عناصر ضد انقلاب را هم بدون ذكر نام داده و مي نويسد: نامش را نمي برم تا سق سياه غم دامنش را نگيرد. او هم اصلاً حال خوشي ندارد... يادمان نرود كه هميشه در دل حكومت هاي استبدادي كساني بودند كه زندگي را براي مردم ممكن مي كنند. داريوش همايون را بخاطر جانبداري اش از جنبش سبز، بلكه بخاطر حضورش در حكومت پهلوي و كار عظيم اش در روزنامه آيندگان كه به تربيت نسلي بزرگ از روزنامه نگاران انجاميد دوست دارم. او در همان روزهايي كه حكومت پهلوي سقوط مي كرد، و همه فرصت طلبان خود را نجات مي دادند، در كابينه آموزگار حاضر شد. كابينه اي كه تلاش كرد تا بحراني كه در كشور وجود دارد كنترل كند. در آن روزهاي انقلاب زدگي، كمتر مرداني بودند كه مي فهميدند كه كشور در حال نابودي است. من او را مي ستايم، همانطور كه احسان نراقي را بخاطر آخرين تلاش هايش براي جلوگيري از سقوط حكومت پهلوي مي ستايم.(!)
رقیب آراء باطله امشب جهت خودنمایی در نمایشی سیاسی با بی شرمی تمام به حرم امام خمینی (ره) می رود
|
سحام نیوز :شنیده ها حاکیست رقیب آراء باطله امشب جهت خودنمایی در نمایشی سیاسی با بی شرمی تمام به حرم امام خمینی (ره) می رود . حضور این خائن به امام و آرمانها ی امام در بهشت زهرا با استقبال خانواده معظم شهدا رو به رو شده است. خانواده معظم شهدا و جوانان انقلابی که هفته گذشته از حضور مهدی کروبی در بهشت زهرا با لنگ کفش و شعار و کتک استقبال گرمی نمودند با شنیدن خبر حضور این مزدور فتنه گر ، خود را برای استقبالی باشکوه تر از وی آماده می کنند. در ذیل تصاویری از استقبال گرم مردمی از این فتنه گر در هفته گذشته و همچنین استقبال های قبلی به نمایش در آمده است که دیدنش خالی از لطف نیست :
|
توصیه برادرانه کلمه برای غافلان...
ما بر و بچه های دانشجویی هستیم که تا چندی پیش همپای غافلانی بودیم که بنوعی دنباله رو افکار ضد ایرانی صهیونیست و سیا بودند .
خداوند متعال را شاکریم که ذات اقدس الهی پرده های غفلت را از جلوی چشمانمان کنار زد تا بتوانیم چهره واقعی و نیت اصلی این به اصطلاح جنبشیان سبزیان اموی را دانسته و قبل از هرگونه صدمه به بدنه این مملکت و نظام امام زمانی به راه حق بازگردیم.
ما تمام توان خود را به کار گرفته ایم که در فضای مجازی از سیانت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت مطلقه فقیه حضرت آیه الله العظمی سید علی خامنه ای (مدظله و العالی) دفاع کرده تا اندک مردمانی که هنوز از سر لجاجت به دامن ملت برنگشته اند نیز به سنگر مقابله با صهیونیسم غاصب و عیادی وابسته به آن بپیوندند.
لذا از تمام خواهران و برادران دینی خود که تا این لحظه هنوز چشم به دستان بیانیه نویس و اطلاعیه چاپ کن و صدقه جمع کن از محمود عباسان دست نشانده اسرائیل و فرومایگانی دارند که با القای تقلب در انتخابات ، مردم را به کوچه و خیابان کشاندند و خود در لباس زنانه از مواجهه شدن با مردم غیور و حزب اللهی هراسان به کناری رفتند و همچنان از وابستگان خود عاجزانه می خواهند تا هر از چند گاهی ، به دلایلی واهی به کوچه و خیابان بکشانند.
تا جایی که از این کار نیز،خسته و نالان شده و بفکر این افتادند که جنبش مردمی کشورهای مسلمان تونس،مصر،لیبی و ... را به جنبش لجنی خود نسبت دهند که خوشبختانه با بی اعتنایی مسلم مردم مواجه شد.
از این نمونه ها در این یکسال و اندی به وفور داریم و از بازگو کردن آن خودداری کرده و خواهان آن هستیم تا خودتان به حافظه تاریخی خود در این مدت پس از انتخابات رفته و آنرا مرور کنند و با چشمانی باز به تجزیه و تحلیل آن پرداخته و قطع یقین به نتیجه ای که ما به آن رسیده ایم خواهید رسید.
باشد تا در پیشگاه حضرت ولی عصر شرمسار نگردیم.

فرانس 24، حسنی مبارک شب گذشته باتسلیم شدن در برابر مطالبات مردمی و اعتراضات عمومی برای برکناری وی، اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری مصر که قرار است در شهریورماه برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.
وی در نطق رادیو و تلویزیونی خود که از طریق تمامی شبکههای تلویزیونی جهان پخش میشد در عین حال تاکید کرد تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری حکومت را در دست خواهد داشت.
این سخنرانی در حالی صورت گرفت که میلیونها تن از مردم مصر دیروز و دیشب با حضور در میدان آزادی شهر قاهره خواستار کنارهگیری حسنی مبارک از قدرت شدند.
خصوصی سازی های پر مساله توسط قانوندانان قانونشکن 
الياس نادران در يادداشت جديدش نوشت: جریان قدرت طلب و فاسدی در حال شکل گیری است و از مدتها قبل برای حضور در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری فعالیت های زودهنگام و گسترده ای را آغاز کرده است. شناخت وبصیرت در قبال رفتار چندگانه آنها، فرصت سوداگری سیاسی را از این جریان مخرب خواهد گرفت.
حیات این جریان مخرب در ایجاد و گسترش دوقطبی های سیاسی است.از درون اختلافات داخلی رشد می کنند.برنامه ریزی می کنند تا با ایجاد اختلاف و دوگانه های سیاسی، به اهداف خود دست پیدا کنند.تنش و درگیری مهمترین بستر برای رویش و گسترش این جریان سیاسی است. از اینرو حفظ وحدت و ورود پیدا نکردن به این اختلافات و دامن نزدن به آنها در شرایط فعلی یک راهبرد اساسی است.این جریان که لبه دوم تیغ حمله به نظام و هجمه به ولایت فقیه است هرچند ظاهر متفاوت و موجهی به خود گرفته است اما بدون شک از فتنه اول خطرناک تر است.
خط خبری شخصیت های اصلی و رسانه های این جریان، درشت نمائی اختلافات دولت و دیگر قوا است.تلاش می کنند همه قوا را مخالف دولت نشان دهند.همه منتقدین را در یک صف و آنها را هم در کنار دشمنان دولت می نشانند.این دوگانه سیاسی فرصتی را برای مظلوم نمائی و نهایتا سوء استفاده از افکار عمومی برای پیشبرد برخی روش های نادرست سیاسی و اقتصادی فراهم می سازد.
این دو قطبی مصنوعی حاصل یک سناریوی از پیش طراحی شده است.از یک سو اختلاف افکنی بین نیروهای خودی را در دستور دارد و از سوی دیگر پشت پرده با جریان اصلاحات و فتنه همراه و همنشین می شوند.
هزینه این فتنه جدید از طریق به خدمت گرفتن اصلی ترین مراکز اقتصادی کشور صورت می گیرد. مهمترین روش برای تسلط بر این نهادهای اقتصادی نیز خصوصی سازی های پر مساله توسط قانوندانان قانونشکن است.
این جریان برای رسیدن به اهداف خود حاضر است با هر جریان نامشروعی گره بخورد.برای بازنشستگی یک فتنه گر تلاش می کند.امنیت ورود فتنه گر فراری را تضمین می کند.با سران جریان فاسد اقتصادی در دوران سازندگی پیوند می خورد و با آنها جلسات شبانه برگزار می کند و برای جذب بدنه پائین دست اصلاحات اباحه گری فرهنگی را در دستور کار قرار می دهد.
از اینرو تلاش می کنند به گروه ها مرجع نزدیک شوند و مدتها است که روی ورزشکارها، هنرمندان و ایجاد تشکل های موازی روحانی برنامه ریزی کرده اند.
هدف اصلی این جریان که متاسفانه به قدرت نیز متصل و کانون های اصلی تولید ثروت و اقتصاد را در دست گرفته است، انتخابات مجلس و مهمتر از ان ریاست جمهوری است.
به همین دلیل چند هفته پس از انتخابات 88 درحالیکه نظام درگیر فتنه و فتنه گران بود، جلسه گذاشتند و نیروهای خود را جمع و رسما اعلام کردند که باید برای مجلس و تعیین نامزدهای اصلی برنامه ریزی کنیم و نباید با هیچ جریانی ائتلاف کنیم.
برنامه اصلی آنها این است که از درون مجلس پلی برای ریاست جمهوری بسازند و از همین طریق نیز به نظام فشار بیاورند و اضطرار درست کنند تا نامزد مد نظرشان تائید صلاحیت شود.
اصولگراها و نمایندگان مجلس و جریانات ارزشی باید توجه کنند تا در زمین بازی این جریان سوداگر قرار نگیرند. نباید مسائل اصلی فراموش شود.در حال حاضر پی گیری مشکلات اقتصای و اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها ومواردی از این دست نیازمند فاصله گرفتن از مسائل فرعی و تنش زااست.این همان چیزی است که این جریان را به شدت مستاصل و خواب آشفته و پریشان آنها را بهم می ریزد.
کسانی که ما را نمی شناسند و ما را حامی دولت می پندارند بخوانند طرفداران جنبش سبز امروز ! ما نخستین حامیان جنبش و از اولین طرفداران میرحسین موسوی بودیم. اما نه این میر حسین شما ، میر حسین ما ، نخست وزیر امام (ره) بود حامی او حضرت روح اله بود نه میرحسین شما که حامیانش دشمنان حصرت امام یعنی آمریکا و اسرائیل هستند. اگر شما امروز به خاطر مخالفت میرحسین با نظام حامی و طرفدارش شدید ، این ما بودیم که قبل از انتخابات آرزوی حضور او را در میدان انتخابات در سر داشتیم و پس از اعلام حضورش با تمام تلاش در ستاد های مردمی او حضور یافته و برای رسیدن وی به ریاست جمهوری تلاش کردیم. اگر شما امروز به خاطر مخالفت وی با اوامر رهبری از او پشتیبانی می کنید ما قبل از انتخابات به دلیل سخنان وی در طرفداری از ولایت فقیه و تبعیت از آن با او همراه شدیم. اما او به ما که طرفداران و به وجود آورندگان واقعی جنبش سبز بودیم و به انقلاب و ایران خیانت کرد و جنبش را در اختیار مزدوران آمریکا و اسرائیل و انگلیس قرار داد. باورمان نبود که میرحسین ما با بی بی سی و صدای آمریکا همصدا شود و به تمام آرمانهای ما که آرمان امام بود پشت پا زده و تحت الحمایه دشمنان قسم خورده ما قرار گیرد. |
![]() |
![]() |
![]() |
شریعتمداری:قيافه هاي ديدني! -نكته
|
![]() |
شریعتمداری:قيافه هاي ديدني! -نكته
چند هفته بعد از انتخابات 22 خردادماه 88 را به خاطر آوريد. آنچه در داخل كشور جريان داشت، آشوب و بلواي فتنه گران بود كه همه جا با مقابله مثال زدني مردم روبرو مي شد و نهايتا بعد از چند هفته و هنگامي كه هويت وطن فروشانه سران فتنه برملا شد...
چند هفته بعد از انتخابات 22 خردادماه 88 را به خاطر آوريد. آنچه در داخل كشور جريان داشت، آشوب و بلواي فتنه گران بود كه همه جا با مقابله مثال زدني مردم روبرو مي شد و نهايتا بعد از چند هفته و هنگامي كه هويت وطن فروشانه سران فتنه برملا شد، كساني كه به توهم تقلب به خيابان ها آمده بودند، پا پس كشيدند و به وضوح متوجه شدند كه فريب سرويس هاي اطلاعاتي آمريكا و انگليس و اسرائيل را خورده اند و زبان جين شارپ و جرج سوروس و ريچارد رورتي و... در دهان خاتمي و موسوي و كروبي جاسازي شده است. |
![]() |
![]() |
![]() |
خاتمی:بايد مواظب فرصتطلبان بود
|
![]() |
نماينده مردم كرمان در مجلس خبرگان رهبري گفت: بايد مواظب فرصتطلبان بود تا گوهر انقلاب را به تاراج نبرند.
آيتالله سيداحمد خاتمي چهارشنبه شب در جمع مردم بردسير اظهار داشت: نعمت نظام مقدس جمهوري اسلامي يك فرصت گرانبها براي ملت ايران است و اين فرصت هديه خداوند محسوب ميشود و دهه فجر دهه قدرداني و سپاسگزاري از خداوند براي عطا كردن اين نعمت و فرصت ارزشمند است.
خاتمي گفت: در عصري كه اسلام غريب بود، اين انقلاب به صحنه آمد و حاكميت كفر را شكست و خيزش جهاني را به راه انداخت و امروز شاهد آغاز جنبش در مصر هستيم و خيزش مردم مصر امان استكبار را بريده است و اينها همه از بركات انقلاب اسلامي محسوب ميشود. وي تصريح كرد: مردم در اين دنيا نسبت به فرصتها سه گروه هستند، عدهاي فرصتسوزي ميكنند و حوادثي كه بعد از رحلت پيامبر اسلام (ص) به وجود آمد، مصداق فرصتسوزي است كه اگر زمام امور را به دست فرد معرفي شده توسط پيامبر، حضرت علي (ع) ميسپردند، اين بلاها بر سر مسلمانان نميآمد. خاتمي افزود: حضور 85 درصدي مردم در انتخابات سال 88 يك فرصت بسيار مغتنم الهي و سرمايه كشور بود و برخي تشنگان قدرت فرصتسوزي كردند و فتنهها را برپا كردند. امام جمعه موقت تهران بيان داشت: گروه دوم مردم فرصتطلبان هستند، اينها در واقع كساني هستند كه در عصر غربت انقلاب دور از گود نشسته بودند و چون ورود به گود براي آنها مشكلاتي را در پي داشت، آنان به فكر منافع خود بودند و هنگامي كه نشانههاي پيروزي نمايان شد به صحنه آمدند و خود را شريك دانستند كه بايد مواظب آنها بود تا گوهر انقلاب را به تاراج نبرند. وي خاطرنشان كرد: دنياي غرب در آغاز روزهاي پيروزي انقلاب اسلامي ما اميد داشت كه از طريق دولت موقت بتواند آن چه را كه ميخواهد، از اين انقلاب به دست آورد، آنچنان كه هماكنون در مصر البرادعي را به صحنه آوردهاند و البرادعي در سخنان اخيرش گفته است، انقلاب ايران يك افسانه واقعي است و نبايد گذاشت اين افسانه در مصر اتفاق بيفتد. خاتمي تصريح كرد: غربيها به اميدي عليه انقلاب نوپاي ما تلاش نكردند، اما اگر آنان ميدانستند اين انقلاب روزي جهاني ميشود در همان روزهاي آغاز دخالت نظامي ميكردند، البته اميدي كه آنان به دولت موقت بسته بودند، جزو اشتباهات محاسباتي آنان بود؛ آنها امام راحل را نشناخته بودند و عظمت و قدرت نفوذ وي را درك نكرده بودند و با همراهي مردم، آمريكا در توطئه ناكام ماند. نماينده مردم كرمان در مجلس خبرگان رهبري گفت: فرصتطلبان در فتنه سال 88 خود را همسو با حركت مردم نشان دادند، اما روحشان با روح حركت مردم كه همان ولايتمداري بود، همسو نشد و بار ديگر مردم غيور ايران با رهبري عالمانه و هوشمندانه حضرت آيتالله خامنهاي رهبر فرزانه انقلاب اين توطئه را خنثي كردند. وي افزود: گروه سوم مردم فرصتسازان هستند كه انبيا و اوليا خداوند به عنوان فرصتسازان تاريخ بشريت هستند. وي اظهار داشت: پيامبر اسلام (ص) در زماني به صحنه آمدند كه سراسر جهان غرق در ظلمت و جهل بود و ايشان آمدند و فضا تغيير كرد و اين نعمت بزرگي است كه خداوند به بندگانش عطا كرد و از ويژگيهاي انبيا و امامان همين تبديل بحرانها به فرصتها است و آنان بحرانها را به عنوان سكويي براي رسيدن به رشد و كمال استفاده كردند. خاتمي تصريح كرد: صلح امام حسن مجتبي (ع) با معاويه، برخورد امام رضا (ع) با مأمون در بر عهده گرفتن خلافت و وليعهدي و هشت سال جنگ تحميلي در ايران همگي بحرانهايي بودند كه به فرصت تبديل شدند و امام حسن (ع) با پذيرش صلح با معاويه زمينه حكومت اسلام را هموار كردند، امام رضا (ع) حقانيت حضرت علي (ع) را از تريبون حكومت بنيعباس تبيين كردند و امام راحل در جنگ تحميلي با تدابير الهياش كشور را در مقابل تهاجم بيگانگان بيمه كرد. وي بيان داشت: فتنه سال 88 يك بحران بود كه با تدابير حكيمانه رهبر عزيز انقلاب باز هم به فرصت تبديل شده است، فرصتي كه اين بار كشورمان را در برابر فتنههاي داخلي و منافقان بيمه كرد. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
فاکسنیوز حتی نمیداند عراق کجاست!
شبکه فاکسنیوز كه از حاميان اصلي حمله به عراق بوده و وابسته به جمهوریخواهان محافظهکار امریکا است، در اشتباهی عجیب نام مصر را روی نقشه کشور عراق حک کرد! به دنبال اين گاف شبكه فاكس نيوز، پایگاه اطلاعرسانی سینسیناتی، با انتشار عکس اين اشتباه، به طرح این سؤال پرداخت که اگر فاکسنیوز نمیداند مصر کجاست، پس چگونه در مورد آن گزارش تهیه میکند. گفتني است فاكس نيوز در فتنه سال گذشته از حاميان اصلي اغتشاشگران بود. |
![]() |
تهران در انتظار 9 دی دیگر
|
![]() |
از گوشه و کنار به گوش رسیده است که پسماندهای جنبش تا به سر لجن کشیده و در انتظار خود نمایی دیگری در بهمن ماه هستند تا به افراد جدا شده از بدنه این تابوت خالی القا کنند که هنوز هم در حال نفس کشیدن هستند و دریغ از آن که این گستاخان به اصطلاح موج سبزی در نطفه خفه شده ی مزدور و جیره خوار سرویس های موساد و سیا ، سر در لجن زار آخور خود کرده اند و خبر ندارند که امت حزب الله در 9 دی و 22 بهمن سال 88 با اقتدار وصف ناشدنی این جنبش اموی را زیر خروارها خاک دفن کرده اند. از گوشه و کنار به گوش رسیده است که پسماندهای جنبش تا به سر لجن کشیده و در انتظار خود نمایی دیگری در بهمن ماه هستند تا به افراد جدا شده از بدنه این تابوت خالی القا کنند که هنوز هم در حال نفس کشیدن هستند و دریغ از آن که این گستاخان به اصطلاح موج سبزی در نطفه خفه شده ی مزدور و جیره خوار سرویس های موساد و سیا ، سر در لجن زار آخور خود کرده اند و خبر ندارند که امت حزب الله در 9 دی و 22 بهمن سال 88 با اقتدار وصف ناشدنی این جنبش اموی را زیر خروارها خاک دفن کرده اند. هامون نیوز به نقل از کلمه لازم می دانیم به مدعیان ادامه دهنده جنبش اموی این تذکر را داده که به هرگونه تحرک ، محکم ترین پاسخ دندان شکن از طرف امت حزب الله روبرو خواهند شد.
لازم می دانیم به مدعیان ادامه دهنده جنبش اموی این تذکر را داده که به هرگونه تحرک ، محکم ترین پاسخ دندان شکن از طرف امت حزب الله روبرو خواهند شد.
|
![]() |
![]() |
![]() |
منافقین هم برای کروبی برنامه دادند
|
![]() |
این روزنامه توسط فراریها و منافقین منتشر میشود و بودجه آن از سوی پارلمان هلند تامین میشود. نوشابه امیری،همسر هوشنگ اسدی سردبیر روز، در جریان تظاهرات علیه جمهوری اسلامی در برابر ساختمان سفارت در پاریس، فعالیت چشمگیری داشت / |
![]() |
![]() |
![]() |
رویارویی امت حزب ا.. با فتنه جدید جنبش سبز
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
مجری تلویزیون اقدامات برادرش را زیر سوال برد
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ماجرای وعده آب و برق مجانی در اول انقلاب!
|
![]() |
برگی
در ماجرای وعده آب و برق مجانی در اول انقلاب!
|
![]() |
![]() |
![]() |
فتنه ایران جریانی غیر اسلامی و محکوم به شکست بود
|
![]() |
وآن کول استاد دانشگاه میشیگان امریکا با مقایسه به تحولات اخیر ایران ،مصر و تونس، جریان فتنه 88 را جنبشی غیر اسلامی و محکوم به شکست دانست. |
![]() |
![]() |
![]() |
مبارک:از قدرت کناره گیری می کنم
|
![]() |
به گزارش رویترز،بدنبال حضور بیشمار مردم مخالف با دولت حسنی مبارک،رییس جمهور تحت حمایت آمریکا در سخنانی که پایان تحقیر آمیزی را داشت اعلام کرد؛ پیش از انتخابات در پاییز سال جاری از قدرت کناره گیری می کند. |
![]() |
![]() |
![]() |
این بار بگذارید صهیونیست ها قاضی باشند!
|
![]() |
به اعتقاد بسیاری از تحلیل گران سیاسی ، سقوط حکومت دیکتاتوری حسنی مبارک در مصر ، بیش از هر چیز دیگری موقعیت رژیم صهیونیستی را به مخاطره خواهد افکند. تحولات روزهای اخیر ، صهیونیست ها را به گونه ای نگران ساخته که به صراحت تاکید می کنند ، بین دمکراسی و دیکتاتوری مبارک ، آن ها گزینه دوم را به نفع خود می دانند. قطعا" با سقوط حکومت خودکامه و وابسته مبارک که مهمترین ستون سازش اعراب با اسرائیل بود ، معادلات سیاسی خاورمیانه با شدت هر چه تمام تر به ضرر رژیم تل آویو تغییر خواهد کرد. هر چند صفیر گلوله های شهید خالد اسلامبولی تا حدودی این ننگ را پاک کرد اما حکومت حسنی مبارک با حمایت آمریکا و صهیونیست ها بساط دیکتاتوری مخوفی را در مصر به راه انداخت که تا سالیان متمادی ، ملت بزرگ مصر نتوانست آن گونه که باید و شاید نقش خود را در جهان اسلام و یاری ملت فلسطین ایفا نماید. اکنون با آغاز نهضت عظیم کنونی ، مصر آماده ورود به عصر جدیدی برای ایفای نقش سازنده و تاریخی خود در جهان اسلام است تا همچون ایران اسلامی که با وقوع انقلاب از جرگه سرسپردگان غرب و حامیان اسرائیل خارج و به پرچمدار حمایت از ملت فلسطین تبدیل گردید ، مصر اسلامی نیز به حلقه ای از حلقات جبهه مقاومت در جهان اسلام تبدیل شود. |
![]() |
![]() |
![]() |
آدرس عوضی/حالا نوبت سوریه است!
|
![]() |
ر حالی که خیزش بزرگ ملت های مسلمان خاورمیانه ، تغییر رژیم های هم پیمان غرب و عضو جبهه سازش با رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است ، برخی رسانه های غربی و منطقه ای حامی صهیونیست ها درصددند ، این خیزش های مردمی را به کشورهای عضو جبهه مقاومت در برابر رژیم نامشروع تل آویو نظیر سوریه تعمیم دهند. در همین خصوص ، خبرگزاری آمریکایی یونایتد پرس همزمان با پوشش تظاهرات میلیونی امروز مردم مصر ، طی مقاله ای با عنوان «آیا سوریه هدف بعدی اصلاحات است؟» تلاش نموده تا بین رژیم وابسته حسنی مبارک و دولت سوریه ارتباط برقرار نموده و هر دو را در مسیر اعتراض مردمی یکسان جلوه دهد. رادیو فردا وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا نیز با ارائه یک نظر سنجی که خود بر غیر علمی بودن آن تاکید نموده ، برای دادن آدرس عوضی درباره ماهیت ضدغربی و ضداسرائیلی تحولات اخیر خاورمیانه ،از مخاطبان خود سئوال کرده است: «پس از تظاهرات دست کم صدها هزار معترض در مصر، اپوزیسیون سوریه نیز قصد دارد روز شنبه «علیه فقر، سرکوب و فساد دولتی» در دمشق راهپیمایی کند؟ آیا فکر میکنید سوریه پتانسیل تغییرات اساسی را دارد؟»! در همین رابطه سایت شبکه العربیه(که به دلیل مواضع اسرائیل پسند در جهان اسلام به العبریه مشهور شده است) با قرار دادن مصاحبه بشار اسد بین اخبار تحولات امروز مصر و راهپیمایی میلیوینی مردم قاهره ، تلاش کرد تا این گونه القا نماید که هدف بعدی اعتراضات مردمی ، کشور سوریه است. بشار اسد در این مصاحبه با تاکید بر این که سوریه ، مصر و تونس نیست ، خیزش جدید در خاورمیانه را برگرفته از الگوی انقلاب اسلامی ایران عنوان کرده است. گفتنی است طی هفته های اخیر به رغم تلاش فراوان آمریکا و هم پیمانان سازشکار منطقه ای آن بویژه مصر و عربستان برای شوراندن مردم لبنان علیه همسایه خود سوریه ، دولت ضدسوری سعد حریری چند ماه بیشتر توان ادامه حیات نیافت و چندی پیش در یک فرآیند دمکراتیک این دولت از صحنه سیاسی لبنان کنار رفت و معادله در مجلس لبنان به نفع جریان نزدیک به حزب الله و سوریه تغییر یافت. پس از این تغییر معدله دمکراتیک ، برخی رسانه های غربگرا نظیر العربیه تلاش کردند تا به زعم خود در لبنان یک حرکت اعتراضی مردمی راه اندازی کنند اما این جرکت اغتشاش گونه با کمترین استقبال از جانب مردم لبنان مواجه شد و حتی سعد حریری نیز مجبور شد از آن اعلام برائت کند. به نظر می رسد با توجه به احساس خطری که غرب و اسرائیل از تعمیم نهضت عظیم اسلامی از تونس و مصر به سایر همپیمانان آن ها نظیر عربستان ، یمن و بحرین ، می کنند ؛ رسانه های وابسته به آن ها قصد دارند با دادن آدرس عوضی ، ضمن تحریف ماهیت این خیزش اسلامی در منطقه خاورمیانه ، کانال های انحرافی در مسیر این سیل خروشان ضدغربی و ضدصهیونیستی ایجاد کنند. |
![]() |
![]() |
![]() |
پیشینه کمک 50 میلیون دلاری ابومازن به میرحسین
|
![]() |
خبر کمک 50 میلیون دلاری رئیس سازشکار تشکیلات خودگردان به میرحسین موسوی در حالی منتشر شد که پیشتر نیز اظهار نظرهای فراوانی از سوی مقامات مختلف در خصوص دریافت کمک مالی از سوی ستاد موسوی شده بود؛ کمکهایی که غالب آنها از سوی حکومتهای عرب منطقه به ستاد موسوی اعطا شده بود و علاوه بر این کمکها، دولتهای عرب منطقه واسطه بسیار خوبی برای رساندن این کمکها به جریان مخالف نظام بودند. |
محمد البرادعی، دست نشانده ایران!
|
ادعاهای مضحک لابی صهیونیستی؛
محمد البرادعی، دست نشانده ایران!
"هوئن لین" البرادعی را متهم کرد در زمان مدیریتش بر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره حقیقت و ماهیت برنامه هستهای ایران لاپوشانی کرده است.
![]() به گزارش گرداب به نقل از خبرگزاری آژانس یهود، "مالکولم هوئن لین"، معاون اجرایی "کنفرانس رؤسای سازمانهای عمده یهودی" ادعا کرد: «رهبر مخالفانی که از هیجانات مصری بیرون میآید عروسک ایرانی است.» "هوئن لین" البرادعی را متهم کرد در زمان مدیریتش بر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره حقیقت و ماهیت برنامه هستهای ایران لاپوشانی کرده است. این لابی اسرائیلی که با یک رسانه یهودی در آمریکا مصاحبه میکرد، مدعی شد: «من این واژه را به راحتی به کار نمیبرم، اما البرادعی دست نشانده ایران است.» مالکوم هوئن لین از دوستان نزدیک رؤسای جمهوری آمریکا و نخست وزیران اسرائیل به ویژه شخص آریل شارون نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی است که ۵۲ سازمان یهودی را در آمریکا نمایندگی میکند. کار عمده سازمان مذکور لابیگری در کاخ سفید به نفع اسرائیل است و در واقع بازوی لابی کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل یا "ایپک" در سطح دولت است. |
![]() |
![]() |
![]() |
بازگشت امام گونه رهبر اسلام گرای تونس به کشور
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
هافینگتن پست : سرنوشت شاه ایران در انتظار حسنی مبارک
|
![]() |
هافینگتن پست : سرنوشت شاه ایران در انتظار حسنی مبارکهافینگتن پست طی گزارشی به مقایسه قیام مردم مصر و انقلاب اسلامی ایران پرداخت و پیشبینی کرد که سرنوشت شاه ایران در انتظار حسنی مبارک است.
پایگاه اینترنتی "هافینگتن پست " در مقالهای با مقایسه قیام مردم مصر با انقلاب اسلامی ایران نوشت: تنها چند هفته قبل از آنکه شاه ایران در میان یک تظاهرات عظیم ملی علیه وی، کشور را برای همیشه ترک کند، از طریق تلویزیون آخرین سخنرانی خود را برای مردم انجام داد و از آنها به خاطر اشتباهاتش عذرخواهی کرد. شاه ایران روز پنجم نوامبر 1978 با خواهش از مردم گفت: من صدای انقلاب شما را شنیدم. انقلاب ملت ایران نمیتواند مورد تأیید من بهعنوان پادشاه ایران و به عنوان یک فرد ایرانی نباشد. بیائید با یکدیگر بکوشیم تا دموکراسی واقعی را در ایران بنا کنیم. من متعهد میشوم که با شما و انقلاب شما علیه فساد و بیعدالتی در ایران باشم. *وضعیت مشابه حسنی مبارک با شاه سابق ایران هماکنون حسنی مبارک رئیسجمهور مصر نیز وضعی مشابه شاه سابق ایران دارد. اما او در سخنرانی خود برای مردم عصبانی مصر از هیچ چیزی عذرخواهی نکرد. و نه تنها از چیزی کوتاه نیامد بلکه بر قدرت و صلاحیت خود تاکید کرد: دستورات من به دولت تاکید دارد که آنها به تودهها فرصتی برای ابراز دیدگاههایشان بدهند. "دولت متعهد شده است تا دستورات مرا اجرا کند و این مشخص بود که در این راه پلیس تظاهرکنندگان را کنترل کند. " "من به عنوان رئیسجمهور و با تمام قدرتی که بر اساس قانون اساسی به من واگذار شده است... " "من امروز نه فقط به عنوان رئیسجمهور کشور شما بلکه به عنوان یک شهروند مصری با شما سخن میگویم. " * قول مبارک به مردم مصر برای انجام تغییرات این گزارش میافزاید: مبارک در ادامه از عبارتی استفاده کرد که حتی برای آمریکاییها هم وحشتناک بود: من در حال اجرای اولین مسئولیتم یعنی حفظ امنیت ملی هستم. البته مبارک نیز مثل شاه ایران قول انجام تغییرات را به مردم داد. او قول داد تا به فکر مردم باشد. "من همیشه طرفدار مردم فقیر مصر خواهم بود. " "من همیشه سیاستهای دولت را به سمت انجام اصلاحات اقتصادی به منظور رفع سختیهای مردم هدایت میکنم. " *فاصلهگیری مبارک از توده مردم بهخاطر سیاستهای دولت وی گزارش هافینگتنپست ادامه میدهد: مبارک در طول سخنرانی خود پشت سر هم کلماتی را به کار میبرد که تا پیش از نیز به ندرت از او شنیده میشد. کلماتی مثل "تهیدست "، "فقیر "، " افراد کم درآمد "، "بیکاری "، "ارتقای استانداردهای زندگی "، "آزادی بیان "، "بیمه درمانی "، "مسکن " و ... نویسنده گزارش ادامه میدهد: مبارک نیز مثل شاه ایران که قبرش به خاطر خودداری از به خاکسپاری در وطن، در قلب قاهره قرار دارد، در سخنرانی مهم خود نشان داد که تا چه حد به دور از مردم بوده است و از حقایق زندگی مردم و سختیهایی که بواسطه سیاستهای او بوجود آمده را حس نمیکند. * تهدیدهای مبارک علیه مردم مصر مبارک در بخشی از سخنرانیاش گفت: ما به اصلاحات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود ادامه میدهیم تا یک جامعه آزاد و دموکراتیک در مصر داشته باشیم که اصول مدرن را رعایت میکند. من همیشه سیاستهای دولت را به سمت انجام اصلاحات اقتصادی به منظور رفع سختیهای مردم هدایت میکنم. مشکلاتی که با آنها روبرو هستیم و اهدافی که به دنبالشان هستیم نمیتوانند از طریق خشونت و یا آشوب بدست آیند. بلکه این اهداف را تنها با گفتوگو و هوشیاری ملی و تلاشهای منسجم و خالصانه میتوان بدست آورد. گزارش هافینگتنپست با تاکید بر آنکه هیچگاه امکان نداشت که مبارک ساعت 1 بامداد برای مردم سخنرانی کند میافزاید: در نهایت تهدیدات مبارک علیه مردم اگرچه با دقت و در لفافه بیان شد اما به قدر کافی شفاف بود: بین آزادی و هرج و مرج خط واضحی وجود دارد. بنابراین همانطور که من طرفدار آزادی ابراز عقاید شهروندان هستم، به دفاع از ثبات و امنیت مصر نیز پایدار خواهم ماند. ما باید نسبت به نمونههای زیادی که اطراف ما وجود دارد و طی آنها مردم غرق در هرج و مرج شدند هوشیار و آگاه باشیم. زیرا آن افراد در نهایت هم به دموکراسی و ثبات دست نیافتند. *دخالت کشورهای خارجی در اوضاع مصر در همین حال، خیابانهای مصر همچنان مملو از جمعیت است. در حقیقت سخنرانی مبارک برای مردم مصر بیمفهوم بود و آنها همچنان دولت را به مبارزه میخوانند و حتی شب را هم در تظاهرات به سر میبرند. این گزارش حاکی است: آخرین سخنرانی شاه ایران نادیده گرفته شد. او هم تلاش میکرد تا خشمش را از نافرمانی مردم پنهان کند. مردمی که شاه فکر میکرد مالک آنهاست. هافینگتنپست در انتها با هشدار نسبت به امکان دخالت برخی کشورها در اوضاع مصر نوشت : اگر دولتهای خارجی در روند خواستههای مردم برای تغییر مسیر آیندهشان دخالت نکنند ، قطعا مبارک هم به سرنوشتی مشابه شاه ایران دچار میشود. |
![]() |
![]() |
![]() |
اعزام نیرو توسط حامی فتنه گران ایران به مصر
|
![]() |
اعزام دو بالگرد اسرائیلی برای هدف قرار دادن سران تظاهرات |
![]() |
![]() |
![]() |
جمهوری اسلامی میتواند الگوی سیاسی حکومت مصر و تونس باشد
|
![]() |
نوشته شده توسط | لینک ثابت |دوشنبه یازدهم بهمن 1389| در ساعت 15:17 | نظر بدهید |
![]() |
![]() |
![]() |
حکم اعدام دو نفر از مدیران سایتهای مستهجن صادر شد
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
تاریخ مصرف میرحسین برای سبزها به پایان رسید؛
|
![]() |
نوشته شده توسط | لینک ثابت |دوشنبه یازدهم بهمن 1389| در ساعت 15:9 | نظر بدهید |
![]() |
![]() |
![]() |
طلیعه فجر انقلاب اسلامی در خاورمیانه
|
![]() |
طلیعه فجر انقلاب اسلامی در خاورمیانه
این روزها وقتی اتفاقات کشورهای منطقه از صفحه تلویزیون پخش می شود بیشتر شبیه رؤیا و خیال می نماید. تظاهراتهای میلیونی مردمی که جان خود را کف دست گرفته تا دودمان جباران را از ریشه برکنند، آنهم در کشورهایی که سالیان سال مردم به ظلم و ستم حاکمان خودکامه خو گرفته و کمتر از خود ابراز مخالفت نشان میدادند. البته در این بین نباید توجیهات مذهبی علمای درباری که آیه «أَطیعُوا اللّهَ وَأَطیعُوا الرَّسُول وأُولی الأَمْرِ مِنْکُمْ» را به تبعیت ازهر حاکم فاسق و جائری تفسیر میکردند و با این ابزار زبان اعتراض مردم را بر تباهی حاکمیت میبریدند، نادیده گرفت. جرقه این انقلاب عظیم از خودسازی یک جوان تونسی در مقابل پارلمان این کشور وعدم توجه دولت این کشور آغاز شد. این رویداد آغازی بود تا به یکباره رودهای خروشان مردم خشمگین از گوشه و کنار شهرها به راه افتاده و جمعیتی خبرگزاري فارس: محسن رضايي ، فرمانده وقت سپاه پاسداران ، طي نامه اي خطاب به امام خميني ، ليستي از درخواست هاي اضطراري را به محضر امام خميني، فرمانده كل قوا ارسال داشته و با بيان نيازهاي عاجل خويش شامل توپخانه، نفر بر زرهي، تانك و توپ ضد هوايي و ذكر آمار تجهيزات مورد نياز، خواستار تأمين و ارسال آن شدهاند. به گزارش سرويس حماسه و مقاومت خبرگزاري فارس ، در اوايل نيمه دوم بهمن ماه سال 1365 آقاي محسن رضايي ، فرمانده وقت سپاه پاسداران ، طي نامه اي خطاب به امام خميني ، ليستي از درخواست هاي اضطراري را به محضر امام خميني، فرمانده كل قوا ارسال داشته و با بيان نيازهاي عاجل خويش شامل توپخانه، نفر بر زرهي، تانك و توپ ضد هوايي و ذكر آمار تجهيزات مورد نياز، خواستار تأمين و ارسال آن شدهاند.مايحتاج اعلام شده توسط فرمانده سپاه به اين شرح است: حوادث اخير در دنياي اسلام كه از تونس آغاز شد، در مصر به اوج رسيد و اكنون به سرعت در حال بسط به بقيه ديكتاتوري هاي عربي در خاورميانه است، همه اخبار را در حاشيه قرار داده است. بحث دقيق درباره ريشه هاي اين حوادث و عوامل شتاب دهنده به آن موضوع اين نوشته نيست و بسيارند كساني كه بهتر از صاحب اين قلم از عهده آن برآيند. آنچه اين نوشته در پي بيان مجمل آن است اين است كه آمريكايي ها چگونه با اين حوادث برخورد كردند و تناقض موجود ميان ادعاي حمايت از دموكراسي و برخوردي كه با حركت بوضوح مردم سالارانه مردم كشورهاي عربي كرده اند چگونه قابل حل است. مرگ داريوش همايون از سران سلطنت طلبان و حامي فتنه سبز، طيف هاي ضد انقلاب را عزادار كرد. همايون در 82 سالگي و در ژنو سوئيس درگذشت. پس از آنکه غروب روز دوشنبه مسجل شد که سعد حریری اکثریت پارلمانی را از دست داده، هواداران او با اردوكشي خياباني و اعلام سهشنبه بهعنوان "روز خشم" و آشوب های خیابانی، تلاش دارند مانع از تشکیل دولت از سوي جريان حامی مقاومت شوند. هواداران حريري در شهر بيروت شب گذشته خيابان الطريق الجديد تا ميدان كولا و خيابان المدينه الرياضيه را با آتش زدن لاستيكها و زباله بستند و از منطقه بقاع ميانه نيز گزارشهايي از تحركات هواداران جريان المستقبل در چندين روستا و شهرك و بستن جاده بينالمللي به شام رسيده است. ارتش لبنان درپي اين اقدامات اعلام كرد كه يگانهاي نظامي تدابير امنيتي فوق العاده خود را در سراسر خاك لبنان افزايش داده و اين روند را از چند روز پيش همزمان با رايزنيها براي تشكيل دولت جديد لبنان و تقويت فضاي امنيت و ثبات آغاز كردهاند. در اغتشاشات صورت گرفته در بیروت که شب گذشته در نزدیکی محل دفن رفیق حریری برگزار شد نکته جالب این بود که در حالی که سید حسن نصر الله در سخنرانی اخیر خود تلاش طرفداران حریری بر تکیه بر دخالت ایران براي تفرقه افکنی را افشا كرده بود، آنها از پلاکاردهای سبز "رای من کجاست؟" و سر دادن شعارهایی علیه سپاه و تروریست نامیدن حزب الله لبنان، در آشوبهاي خود استفاده كردند. اما پس از ناآراميهاي دوشنبه شب بيروت، نجيب ميقاتي گزينه مد نظر جريان هشت مارس (مقاومت) توانست با كسب 68 رأي و اختلاف قابل توجه، سعد حريري را شكست دهد و بهعنوان نخستوزير براي تشكيل كابينه جديد لبنان انتخاب شود. در مقابل طرفداران حريري بهدنبال دامنهدار كردن اغتشاشات براي امتياز گرفتن از جريان مقاومت بهويژه حزبالله هستند. اين افراد با دعوت به اعتصابهاي عمومي از نجيب ميقاتي نخستوزير جديد كه در يك فرآيند كاملاً قانوني انتخاب شده است، ميخواهند كه استعفا دهد. آشوبهاي خياباني شب گذشته و امروز در بيروت دقيقاً بر مبناي سناريوي اغتشاشات پس از انتخابات 88 تهران طراحي شده است، بهطوري كه بعد از انتخابات رياست جمهوري ايران و ناكامي مهره مطلوب غرب نيز بلافاصله فتنهگران به خيابانهاي تهران ريختند و تا چند ماه ناآراميهاي تهران ادامه پيدا كرد. اما در شرايطي كه فتنهگران در تهران تلاش داشتند با پروژههاي نظير كشتهسازي و القاي دروغهايي مانند تقلب و شكنجه، مشروعيت نهادهاي قانوني كشور از جمله سپاه، وزارت اطلاعات و قوه قضائيه را مخدوش كنند، آخرين گزارشها از بيروت حاكي است در مدل مشابه طراحي شده غرب براي لبنان، قرار است حزبالله بهعنوان هدف اينگونه حملات قرار گيرد و در حالي كه حزبالله قصد ندارد فعلاً در اين درگيريها وارد شود، جريان آشوبگر مدعي ورود حزبالله و مقابله خياباني خواهد شد. جريان آشوبگر و شكستخورده در لبنان قصد دارد با وارد كردن حزبالله به اين درگيريها، زمينه حمله رژيم صهيونيستي به بيروت را فراهم كند كه حزبالله با هوشياري از اين فريب آگاهي پيدا كرده است.
برخی از چهره های برجسته اصلاحات نسبت به نزدیکی سید محمد خاتمی به آیت الله هاشمی رفسنجانی هشدار داده اند.
به گزارش کلمه ، چند روز پیش، رسانههای خبری از دیدار رئیس مجلس خبرگان با یکی از متهمان اصلی فتنه ۸۸ خبر دادند؛ خبری که در آن اشاره شده بود که «سید محمد خاتمی» اخیرا با آقای هاشمی رفسنجانی دیدار کرده است. در همین راستا، امروز سایت «ندای انقلاب» در خبری نوشته است که پس از اطلاع مهدی کروبی از دیدار سید محمد خاتمی باهاشمی رفسنجانی، او ضمن برآشفته شدن تصریح کرده است که خاتمی همان کسی بود که مدام از سیاستهای هاشمی گلایه داشت، حال چه شده اینها با هم مینشینند. گفته میشود کروبی دیدار این دو را تلاشی برای سلسله اقداماتی برای مصادره جریان سبز عنوان کرده و گفت که باید تکلیف ما با خاتمی در بسیاری از حوزهها مشخص شود. در این زمینه برخی فعالان سیاسی بر این باورند نگرانی کروبی در این زمینه ناشی از رودست خوردن توسط خاتمی و موسوی بوده و لذا باید در موضع گیری بعدی وی شاهد برخی انتقادات از دوران سازندگی بود. هدف دیدار خاتمی با هاشمی چه بوده است؟ رئیس مجلس خبرگان در شرایطی از آقای خاتمی میزبانی کرده که اظهارات مشابه او و رئیس بنیاد باران در روزهای اخیر موجی جدیدی از انتقادات را متوجه آقای هاشمی کرده است. شاید دیدار اخیر هاشمی رفسنجانی با آقای خاتمی هم به حساب همان برنامه ریزی و هماهنگی سیاسی مشترک گذاشته شود؛ اگر این دیدار پس از رسانهای شدن سخنان مشابه رئیس مجلس خبرگان و رئیس بنیاد باران برگزار شده باشد، احتمالا تلاش کرده است از شدت انتقاداتی که به اظهارات مشابه آقای هاشمی و رئیس بنیاد باران شده بکاهد و در عین حال برنامه بهتری را ارائه کند. همسو با این رویدادها، درخواستهای ناظران سیاسی هم برای پاسخگویی آقای هاشمی پیرامون اخباری که هر از چند گاهی به رسانهها درز میکند، افزایش پیدا کرده است. کلمه: آقای هاشمی ترجیح داده است که در برابر رویدادهای سیاسی کشور بویژه اقدامات جریان فتنه سکوت کند اما در جدیدترین موضع گیری خود در دیدار چند تن از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان تاکید کرد: در خصوص مسائل کشور مواضع خود را به صورت مشخص در آخرین حضورم در نماز جمعه تهران اعلام کردم و اکنون نیز به آن معتقدم. تفرقه را در شرایط فعلی کشور به صلاح نمیدانم و به همین دلیل تلاش میکنم تا به دور از جنجالهای سیاسی، پیگیر مواضع خود باشم. هاشمی در نماز جمعه چه گفت؟ وی در این روز شرایط کشور را "بحرانی" توصیف کرد و خواستار آزادی متهمان بازداشت شده فتنه 88 و توجه به آنچه آزادی مطبوعات خواند، شد. آقای هاشمی همچنین خواستار توجه به اجرای قانون شد اما اشاره ای به ایستادگی جریان فتنه در برابر قانون نکرد؛ موضوعی که با توجه به دو خواسته دیگر او موجب شد فعالان سیاسی نه جریان فتنه که نظام را مخاطب این گفته او بدانند. واکنش معنادار رسانه های بیگانه البته سخنرانی خبرساز رئیس مجلس خبرگان پوشش وسیع و معنادار رسانه های بیگانه را هم به همراه داشت. موج اعتراض ها شاید به همین دلیل بود که خطبه های آقای هاشمی وی را در معرض موج انتقادات حامیان نظام قرار داد. سوال یزدی؛ پاسخ جدید هاشمی آیتالله یزدی همچنین گفت که "آقای هاشمی مگر شما در این 30 سال از رهبر جدا بودهاید. هر کجا که رهبری بودهاند شما نیز بودهاید. تجربیات شما چه تفاوتی با تجربیات آقای خامنهای دارد؛ شما در نماز جمعه گفتید نسبت به نتیجه انتخابات تردید دارید ولی مقام معظم رهبری ضمن تاکید بر سالم بودن نتیجه انتخابات فرمودند اگر مشکلی است قانونی عمل کنید." احتمال شدت گرفتن انتقادات بر پایه این واقعیت هاست که تاکید امروز آقای هاشمی بر سخنرانی آخرین نماز جمعه اش، احتمال شدت گرفتن انتقادات از او را افزایش داده است. دفاع ویژه از خانوده و حمله به منتقدان البته همه سخنان امروز آقای هاشمی تاکید بر خطبه های نماز جمعه خبرسازش نبود چرا که او سخت از خود و فرزندانش هم دفاع و منتقدان خانواده اش را با "منافقین" و "راست و چپ افراطی" مقایسه کرد. آقای هاشمی به اتهامات فرزندانش اشاره ای نکرد اما ترجیح داد همه آن ها را "کذب" بنامد و منتقدان را به مخالفت با قانون متهم کند. منظور هاشمی چیست؟ آقای هاشمی درباره آنچه "گروه اخیر" نامید، توضیح بیشتری نداد و مشخص نکرد همه منتقدان فرزندان او "کذب" می گویند و "حاضر به تمکین در مقابل قانون نیز نیستند" یا تعداد مشخصی از آنان. در هر صورت مرز منتقدان آقای هاشمی و فرزندانش بویژه مهدی و فائزه هاشمی حتی از جریان اصولگرایی هم فراتر رفته است و علاوه بر بخشی از اعضای مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی، فعالان سیاسی و دانشگاهی و ناظران سیاسی تعدادی از فعالان اصلاح طلب و حتی بعضی نزدیکان آقای هاشمی را می توان در جرگه منتقدان عملکرد برخی فرزندان او محسوب کرد. دو فرزند جنجالی مهدی و فائزه هاشمی از سوی منتقدان به نقش آفرینی گسترده و هدایت فتنه 88 هستند و حتی دستگاه قضا هم برای آنان پرونده تشکیل داده است اما با وجود احضار رسمی مهدی هاشمی، وی حاضر نشده سفر 17 ماهه خود به لندن را پایان دهد و به ایران برگردد. به دنبال اختلاف نظرهای پیش آمده بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در خصوص برخی مواد برنامه پنجم، مسئله در روزهای سه شنبه 21 دیماه و شنبه 25 دیماه در مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد. در نشست روز سه شنبه موضوع اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان در دستور کار قرار گرفت. مجلس شورای اسلامی بر معرفی رییس بانک مرکزی توسط رییس جمهور و رای اعتماد نمایندگان تاکید داشت و شورای نگهبان این کار را بر خلاف قانون اساسی می دانست. قبل از طرح موضوع، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام قصد داشت نظری که از سوی دفتر رهبر انقلاب به ایشان ابلاغ شده بود را اعلام نماید که متاسفانه با بهانهجویی برخی از اعضای ذی نفوذ مجمع تشخیص و از جمله رییس مجمع و رییس مجلس مواجه می شود تا جایی که اعلام می کنند در این خصوص اطلاعات کافی دارند و نیازی به طرح آن نیست! با اصرار آنها مجمع وارد بررسی موارد اختلافی بین مجلس و شورای نگهبان میشود و علیرغم اینکه یکی از اعضا در قالب تذکری نظر رهبر انقلاب را از روی برگهای قرائت میکند، اما باز به دلیل اصرار بعضی از اعضا مبنی بر حل موضوع توسط آنها در نهایت، اعضای مجمع در جمعبندی به نظر سومی میرسد که نه نظر مجلس است و نه نظر شورای نگهبان، یعنی انتخاب رییس بانک مرکزی با رای روسای سه قوه! با خروج دو نفر از اعضا در اثنای جلسه، به هنگام رایگیری رسمیت جلسه به دلیل نصاب نداشتن با تردید مواجه و رایگیری به نشست روز شنبه بعد موکول میشود. در جلسه شنبه نیز اطلاعات دقیق در اختیار اعضای مجمع قرار نمیگیرد و همچنان برخی از اعضای ذی نفوذ مجمع بر نظرات خود و عدم اشکال در روش جلسه تاکید می کنند! و در نهایت با 18 رأی موافق و 17 رأی مخالف انتخاب رییس بانک مرکزی به دو رای از سه رای روسای قوا سپرده می شود که البته این برخلاف نظر رهبری بوده است. با اطلاع رسانی به موقع محسن رضایی دبیر مجمع به مراجع بالاتر و تصمیم بر عدم اعلام خبر و مصاحبه دبیر با صدا و سیما، متاسفانه مصوبه مجمع در سایتها و نشریات نزدیک به علی لاریجانی و هاشمی رفسنجانی رسانهای می شود ولی در عین حال محسن رضایی طی مصاحبه ای اعلام می کند که نظر مجمع در این خصوص تا آخر هفته اعلام می گردد! از سوی دیگر به دنبال نامه دکتر احمدی نژاد به رهبر معظم انقلاب که در آن مصوبه مجمع تشخیص را معضلی بر سر راه مدیریت مالی و پولی دولت معرفی می کند، رهبری انقلاب طی نامه دیگری به مجمع تشخیص مصلحت نظام، بررسی این موضوع به عنوان یک معضل را به مجمع واگذار می کند با این تفاوت که مصوبه مجمع باید بگونه ای باشد که انتخاب رییس بانک مرکزی همچنان در حوزه اختیارات رییس قوه مجریه قرارگیرد. نهایتا نیز این موضوع توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام رسمی شد. از آنجا که مشروح این مذاکرات به صورت عمومی منتشر نشده، به نظر میرسد که لازم است مشروح مذاکرات این دو جلسه در اختیار عموم قرار گیرد. در عین حال اکنون چند ابهام در افکار عمومی مطرح است که شاید پاسخگویی به آنها برخی از نکات را بر طرف سازد: 1. آیا طبق اصل 112 قانون اساسی، مجمع تشخیص مصلحت نظام می تواند با کنار نهادن نظر مجلس یا شورای نگهبان، نظر سومی را مطرح کند و به عبارت دیگر قانونگذاری نماید؟ این اقدام مجمع، مجددا جایگاه و محدوده اختیارات آن را در افکار عمومی با سئوال مواجه کرده است. 2. آیا اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام از نظر رهبری انقلاب در خصوص این موضوع اطلاع داشتند و چنین تصمیم گرفته اند و اگر نداشتند، چه عواملی باعث شده تا آنها بی خبر بمانند یا به صورت جهت دار به سمت چنین تصمیمی راهنمایی شوند؟ 3. موضوع ماده 80 قانون پنجم برنامه شباهتهایی با مصوبه مجلس مشهور به یکشنبه سیاه پیدا کرده است. در آن مصوبه جنجالی نیز علی رغم اطلاع آقای لاریجانی از نظر رهبری در خصوص وقف، مجلس به تصمیم دیگری رسانده شد. هر چند نمایندگان دو روز بعد با مصوبه دیگری اشتباه خود را جبران کردند ولی متاسفانه جایگاه مجلس با خدشه جبران ناپذیری مواجه شد و در نهایت نیز موضوع با ورود صریح رهبری و متوقف کردن وقف اموال دانشگاه آزاد حل شد. در این مورد نیز مجمع تشخیص به شکلی مدیریت می شود که در نهایت، عملکرد آن با علامت سئوال مواجه می گردد و به جایگاه آن خدشه وارد می شود. 4. رییس مجلس برای به تصویب رساندن این قانون در مجلس بارها و بارها آیین نامه داخلی مجلس را نقض کرد و چندبار مجلس را به تنش کشاند. در خصوص نحوه اداره جلسه و رفتارهای خلاف قانون رییس مجلس درباره موضوع بانک مرکزی -که حتی اکثر اعضای هیات رییسه هم با آن مخالف بودند- بیش از 30 تن از نمایندگان مجلس به کمیسیون اصل 90 شکایت کرده اند. این برای بار چندم است که رفتار غیر قانونی رییس مجلس با شکایت نمایندگان به کمیسیون اصل 90 کشیده می شود و البته رییس مجلس با مقاومت در برابر قانون تاکنون اجازه قرائت گزارش آن را نداده است. 5. رییس محترم مجلس در جلسه غیر رسمی و غیر علنی سه شنبه هفته گذشته، گزارشی از مذاکرات مجمع تشخیص ارائه داد، هر چند این گزارش جامع و کامل نبود اما انتظار می رفت که مطالب گفته شده دقیق باشد که متاسفانه چنین عنوان شد که رهبری انقلاب موضوع تعیین رییس بانک مرکزی را به عنوان یک معضل به مجمع ارائه داده اند در حالی که در مصاحبه دبیر مجمع تشخیص نظام به صراحت عنوان شده که رهبری انقلاب در خصوص نحوه تعیین رییس بانک مرکزی، تعیین تکلیف کردند و بخش های دیگر برای ارائه نظر کارشناسی و مشورتی به مجمع ارجاع شده. انتظار این است که مجموع اطلاعاتی که به نمایندگان ارائه می شود، کامل، دقیق و صحیح باشد. 6. اگر این اخبار درست باشد -که ظاهرا هست- این نکته مطرح می شود که مجمع تشخیص مصلحت نظام، شأنیت و جایگاهی غیر از قرار گرفتن در ذیل سایه ولایت فقیه ندارد. با این حساب، به چه دلیل برخی از افراد متنفذ در مجمع تشخیص علیرغم علم و اطلاع از نظر رهبری، بر طراحی برای به کرسی نشاندن نظر خود و خبری کردن آن اصرار داشته اند؟ آیا این رفتار با شعار قانونگرایی و تبعیت از ولایت فقیه که دائما از سوی آنها سر داده می شود، سازگار است؟ آیا این اقدام با تاخیر چند روزه احمدی نژاد در خصوص عمل به مرقومه رهبری در خصوص تغییر معاون اول -که ما نیز در آن ایام انتقاد جدی به آن داشتیم- قابل مقایسه است! به یقین این گونه رفتارها از چشمان تیزبین مردم انقلابی و خواص با بصیرت مغفول نخواهد ماند اما آیا رفتار خواص مردود در فتنه 88 و رویگردانی مردم از آنها کافی نبود تا همه ما به این نکته مهم پی ببریم که در ایران اسلامی، عیار سنجش رفتار مسئولان با میزان عمل نسبت به اوامر ولایت فقیه سنجیده میشود و نه به شعارها و مصاحبههایی که میکنند. آموزش مخارج حروف و تجوید سلام هم ولایتی بر دوستان عزیزم طرح هدف مندی یارانه که بدرستی می توان از آن به یک طرح بزرگ اقتصادی یاد کرد از پیش از اجرایی شدنش با برنامه و هجمه های مختلف خارجی و داخلی رو به رو شده است. ارگان سلطنت طلبان مقيم لندن از موسوي و خاتمي و كروبي خواست عليه اعدام قاچاقچيان و اعضاي گروهك هاي تروريستي موضع بگيرند. کلمه: حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، پنجشنبه شب گذشته (سیام دیماه)، با حضور در منزل شهید دکتر مسعود علیمحمدی و شهید دکتر مجید شهریاری، با خانوادههای این دانشمندان شهید دیدار کردند. آنچه در پی میآید، حاشیههایی است از این دیدار که پایگاه اطلاعرسانی معظمله آن را منتشر میکند: فرقی نمیکند استاد دانشگاه باشد یا خانهدار؛ به هر کسی بگویند میهمانی که وارد خانهاش میشود، رهبر است، دست و پایش را گم میکند. با اینکه خانه را به خاطر همین میهمانها تر و تمیز کرده و میوه و شیرینی را هم آماده، اما باز هم انگار حس میکند چیزی کم است. همسر دکتر مجید شهریاری هم از این قاعده مستثنی نیست. هرچند چهره بسیار آرامی دارد، اما از وقتی خبر را شنیده مرتب این طرف و آن طرف میرود؛ با همان عصایی که به خاطر ماجرای ترور مجبور شده در دست بگیرد. اولین چیزی هم که درست می کند، قاب عکس استاد شهریاری و چند نفر از همکارانش است: «اگه قراره این فیلم رو جایی پخش کنید، بذارید این قاب رو بردارم. چون عکس یکی دیگه از دانشمندان هم توش هست.» حواسش هست که مبادا خاطره تلخ خودش، برای کس دیگری تکرار شود. اما توی قاب، دکتر دارد میخندد؛ مثل بقیه اطرافیانش که با او عکس یادگاری گرفته اند. گوشه قاب هم نوشته: «یاد آن روز به خیر... همه می خندیدند.» عکس برای بهار همین امسال است. رهبر که وارد میشود، پسر دکتر به استقبالش میرود. همسر دکتر اما، کنار مادر و دختر شهید، نشسته روی مبل. نمیتواند جلوی رهبر بلند شود. پایش را گذاشته روی میز جلویش و پارچهای انداخته روی آن. همانطور نشسته خیرمقدم میگوید. استخوانهای پایش در اثر انفجار خُرد شده؛ اما خودش نه. صورت زخمیاش پر است از صلابت زینبی. انگار نمیخواهد کسی غم سنگین دلش را در چهرهاش بخواند. دقیقا به همین دلیل هم پس از انفجار، در بیمارستان خواسته بود که هیچ خبرنگاری بالای سرش نرود: «آخه من زخمی بودم و داغدار. ممکن بود حرفی بزنم که دشمن س به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از یک سایت ضد انقلابی،اردشیر امیر ارجمند ،مشاور حقوقی میرحسین چندی قبل در برلین و در حضور برخی از همراهان جریان سبز به پرده از اهداف شوم این جریان ناهنجار سیاسی برداشت. بنابر این گزارش،ارجمند در بخشی از سخنانش گفت:ما حضور دیگران را در کنار خود می پذیریم. الگوی حکومتی مورد نظر ما همانند انگلستان و نقش ملکه آن می باشد . استقرار یک حکومت دینی آن هم از نوع ولایت فقیهی اشتباه بوده است و ما مخالفم آنیم. ارجمند در حالی که خود را مسلمان خطاب می نمود، گفت:ما و موسوی دوست نداریم که دین در امور اجتماعی مردم جایی داشته باشد. |